gecegunesim Utkan benim sonuç çıkmıl olumsuz ama 3-4gün sonra tekrarlıcam belki erkendir umudumu kaybetmeyeyim
Utkan gecegunesim nasıl çıktı hemen bana 2 saat dediler kaç çıktı peki ? Aaa çok şaşırdım ya çok erken oldu ama
Utkan gecegunesim tabi senin 6 gün daha ben çok video izledim 5. Gün tutunma tamamlanıp 6 7. Günde kana karışmaya başlıyormuş beta hormonu evet sakın stres yapma sakın
gecegunesim Utkan umarım öyledir genetik tanılı bir embriyordu 5aa idi. Umarım artar ama <1.20 cıktı yani baya yok gibi de yinede sakince 4günü bekliceğimm umarım değişir.
Utkan gecegunesim yok yok öyle düşünme yine de artmış benim ilk transferim 0 idi içini ferah tut lütfen olur mu ? Hem öyle söz verdik
tupbebekannesi522 gecegunesim amin inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım 🤲🏻 kan sonucunu görmeden sevinemiyorum bile 17 haftalık bir kaybım var. Birde rahim anomalim var inşallah hayırlısıyla olur da kucağıma alırım
Utkan gecegunesim hayır çıkmadı daha ya 🥹aradım yarına kalabilir diyor ne anladım bu işten devlette verseydim yani
Utkan gecegunesim inşallah canım benim inşallah seninde alacağız güzel haberlerini 😍Allah büyük yükselecek
Utkan buse7272722 inşallah dua edin bana çok bekledim sağlıklı hayırlısıysa olsun inşallah herkes için dua edeceğim 😍
Meleklerim5 gecegunesim hayır idrar. Kan versem de vermesem de 12.günü bekleyeceğim diye gitmekle uğraşmadım. 8.gün idrarda pozitif gördüm 12.gün kanda 138 ile öğrendim
Utkan buse7272722 çıktı canım çok şükür pozitif ama burdan yazmaya utanıyorum birimiz seviniyor birimiz üzülüyor ve bende çok üzülüyorum keşke hepimiz mutlu olsak 🥹Allahtan sağlıklı hayırlısını isteyelim inşallah hepimiz mutlu oluruz 🤲🏻