Esra1999 Tuliy5 ben inandığım ismin anlamına göre koyuyorum kızımın adını önemli olan isimden ziyade temiz Ahlaklı vatanına milletine ailesine çevresine yararlı bir birey yetiştirmek rabbine bağlı Allah yolunda bir kız çocuğu yetiştirmek amacım isime takılı kalmamak gerekir
Esra1999 Merve_bdk peki ismi kişiliğini etkiledimi huyu olarak da kötü bi enerji aldımı üstüne bence çok naif çok sade temiz bi isim defne bende çok seviyorum 🥰
Merve_bdk Esra1999 kızım cok sevecen anlayışlı paylaşımcı isminin üzerine olumsuz hiç bir şey yok cok şükür biraz sabırsız evet bencede hoş naif bir isim simdi tekrar hamileyim yıne kız ama isim bulamıyorum malesef varsa öneriniz dinlerim 😍
Zuhal_Y Kizlar oglum Batuhan dogacak olan yusuf han guzel mi uyumlu olur diye dusunuyorum Birde Han birlesik mi olur ayri mi bilemedim. Tarih boyunca tek basina Türk liderleri Han ünvan olarak kullanmiş.
Ftmigit Ftmigit Ecmc imran71 İslamin ilk ogretmeni peygamber efendimizin sancaktari ve en cok benzeyen sahabe mus ab bin umiyr diye geciyor kendimi bildim bileli böyle biliyorum 🌼
imran71 Ftmigit evet Musab Bin umeyir diye geçer. Umeyirin oğlu mushab demekyir arapça da önce oğlu sonra babasının adı yazılır. Niyetiniz çok güzel. Geç kalmadiysam düzeltmek istedim🌺