Edanursoylu Detayli ultrason için randevu aldım ancak yanında sadece riskli gebelere bakilmaktadir yazıyor. Çoğunda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor ama benim aldığımda öyle bir not yazmıyor. Sizce detaylı ultrason yaptırabilir miyim bu şekilde.?
Smyy1 Edanursoylu benim de o şekilde yazıyor ben direk hastaneyi aradım bir problem olmayacağını söylediler bakalım gidince gorucez 🙂
Zemree28 Edanursoylu evet çoğu hastane de öyle yazıyor bende o şekilde gittim peritoloji bölümününe öncesinde bakılıyormuş ama yoğunluktan dolayı daha bakılmadılğını söyledi doktor sadece riskli gebelere bakıyoruz dedi ama yinede baktı problem yaratmadı yarım saat 40 dk ya yakın detaylı bir şekilde baktı önemli olan yerlerini gösterdi ve anlattı yüzünü renkli bir şekilde ekrandan gösterdi biz renkli veremiyoruz resim çekebilirsiniz dedi bide siyah beyaz normal ulturason olarak 2 tane resim verdi ve baktığı şeylerden bi rapor hazırladı
HazelSeren Edanursoylu bende de öyle yazıyor canım doktoruma sordum sen al ben yapıcam demişti ama hastaneden hastaneye göre değişir sorsaydın keske sende
Buserva Kızlar randevu zor bilunuyor ilk gebeligimden biliyorum nasıl kac gün önce aldınız randevularınızı ve de İstanbul’da hangi devlet Hastanesi’nde yaptirdiniz
Edanursoylu Buserva ben cam sakura hastanesine aldım anadolu yakasında oturuyorum normalde. 16 gün önce aldim
Zemree28 Buserva bende Şişli Etfal hastanesi Sarıyer kampüsüne aldım tek doktor var zaten randevular genelde açık oluyor ama takip etmeniz lazım sürekli
Buserva Zemree28 teşekkür ediyorum bilginiz için. Nasıl doktor güzel inceliyor mu peki memnun kaldınız mi
Edanursoylu HazelSeren hastaneyi arayacağım 16 gün var zaten öğrenirim ama alan olup bu şekilde yaptıran oldu mu onu merak ettim
HazelSeren Edanursoylu benım öyle aldım doktor kendı dedı al yapıcam dıye salı randevum benım gıdıcem