Irmakdkm Latex askısız sipariş ettim bugün hamile kalmadan önce S beden giyiyordum 77 kiloyum şuan M beden aldım korseyi 6 aylık hamileyim
Nasirliiii Irmakdkm Bende canim zayifladim ilk ay s beden benimde olcum ama M biraz bos kala bilir dediler s iyiki dar olsun cok beli sıksın iyi etki gösteriyomuş bilmiyorum bendemi m alsam
Alyaveannesi Grycaglar canimm dogumdan sonra kullanacaz ya neye gore almamiz lazim bedenini biliyo musun
Grycaglar Alyaveannesi Ben hamilelik öncesi 72 kiloyla S beden almıstm olmustu Zor oldu bıraz ılk gun zorlandm ama ıkıncı gun rahattım cokta memnn kaldım siz kaç kılosunuz söylıyım sıze
Merakliana Nasirliiii bende preminium askılı korsesinden almıştım. Gercekten cok iyi ama beni çok darlıyordu bir iki saatten snra demirleri asırı battı bana
Nasirliiii Merakliana canim bel kismini da sıkdımı dar geldimi? Ben zorlicam kendimi gobek istemiyorum ya 😧
Irmakdkm Nasirliiii sorduğumda bi beden büyük alın dediler o yüzden M beden aldım üç kopça var sonuçta ve zamanla daralıcak o yüzden canım m beden aldım 3 aydada kilo alırım anca bebek çıkınca bi kaç gün sonra olur korse
Merakliana Nasirliiii yani sıkı baya ama diyolar ya taş gibi oluyo fln. İlk sefernde evet ama snra biraz kendni bırakıyo o zmn ikinci cengele geciyosnz. Yani bana öle oldu
HalisEbruoban Nasirliiii canim ilk uc gun genelde korse zorluyo kemiklerin birbirine girmis gibi hissediyosun nefesin kesiliyo ben yarim atlet giyiyodum emzirirken sirun olmuyo sutyenle zor oluyo
Snmrzgr0 Nasirliiii hamileliğinin 6.-7 ayında ver siparişi canım zaten kendine tam olanı almıcaksın seni sıkması toparlaması lazım
Grycaglar Nasirliiii O zaman canım sen s beden al ben 72 kiloyla s beden almıstm içine girmem tabi 3 kişinn yardmyla oldu ama 2.gün kendım rahat bı sekılde gıydım 3 haftada 8 kılo vermıstm sayesnde