Alyaveannesi Grycaglar canimm dogumdan sonra kullanacaz ya neye gore almamiz lazim bedenini biliyo musun
Nasirliiii Grycaglar simdi 52 kiloyum 1.60 boyum 4 aylik hamileyim ne kadar kilo alirim hamilelik boyunca onuda tahmin edersek 15 kilo falan alirim belkide almam cok dusunuyorum
HalisEbruoban Nasirliiii canim askili olan cok kullanisli goguslerini dik tutuyo sarkik olmuyo askili oldugu icin kaymiyo kesinlikle tavsiye ederim gercektende muhtesem bi urun kesinlikle gobegi yok ediyo
Nasirliiii HalisEbruoban Bende bel kismina gore istedim kullanisliysa alirim bence gonlumde en cok o var ama arkadas soyledi sut verme konusunda zor oluyormus
Burcu35 Nasirliiii canım ablam askılı almıştı sırtından bol geldi değiştirdi hiç güzel durmadı. Bu senin sırtın olup olmadığına bağlı aslında. Fiyatlarıda baya düşmüş bende almak istiyorum ama bedende çok kararsız kaldım senin gibi ☹️
Nasirliiii Burcu35 Evet ya bende indirim ici almayi dusunuyorum askili beyenen de var askisiz da guzel diyolar ama belimde fazla kilo kalmasin onlarda incelsin istiyorum dusunuyorum ki bol gelmezki 😢
Ozlem_03 Leyna 66 kiloydum m beden aldım.zaten onların öneriside m şeklindeydi bana.direk beden söylemeyin bence siz.onlara sorun çok güzel yönlendiriyorlar
Sevdaliza Şuan 12 haftalığım kilo veriyorum ama ilerde kilo alacağımı düşündüğüm için askılı latex model almayı düşünüyorum askılı olanlar sırt bölgesinde fazlalık olanları da topluyor hem belden hem sırttan toparlıyor beden ölçüsüne gelirsek onlar konuda yardımcı oluyor bel ölçünüzü kilonuzu sorup ona göre ürün yolluyorlar yani siz M bedenim deseniz bile onlar sizden ölçü isteyip ona göre beden yolluyorlar
Nasirliiii Sevdaliza Evet canim bende ondan dolayi askili istiyorum ama hamileyken nasil olcu vercem onu dusunuyorum karin buyuyor ama dogumdan sonra da alamam simdi almam gerek napicam bilmiyorum
Nasirliiii Mcmc olmuyo canim arkadasim sezeryan oldu hastandeden ciktigi gun takti yani bir gun sonra korsede gezdi ilk gun agri oldu dedi ama sonra alistim dedi gobek icin sabr etdi yani
Merveee277 Nasirliiii Askılı modelleri sırtta yağ sarkması olanlara öneriyolar sanırım benim arkadaşım almıştı öyle denmişti bir de 1beden küçük alınıyor diye hatırlıyorum instagramda sayfaları varsa bir sor istersen
Nasirliiii Leyna Arkads yazmis s beden cok beli sıkıyo alma dedi simdi bende cok bos kalsin istemem ama dar da okursa belime olmaz die dusunuyorum dogumdan sonra almayi dusunurdum de burda olmicam yurtdisi kargo da yok bence bakalim
Leyna Nasirliiii Canım o arkadasın kilosu kaç herkes bir olacak diye bişe yok zaten çok sıkması incelmeye sebep oluyor sitesinde öyle diyo okumadın mı. Ağrı yada acı yapıyorsa o müstesna
Grycaglar Nasirliiii O zaman canım sen s beden al ben 72 kiloyla s beden almıstm içine girmem tabi 3 kişinn yardmyla oldu ama 2.gün kendım rahat bı sekılde gıydım 3 haftada 8 kılo vermıstm sayesnde
HalisEbruoban Nasirliiii canim ilk uc gun genelde korse zorluyo kemiklerin birbirine girmis gibi hissediyosun nefesin kesiliyo ben yarim atlet giyiyodum emzirirken sirun olmuyo sutyenle zor oluyo
Snmrzgr0 Nasirliiii ben hamile kalmadan önce diyet yapıyordum o zaman almıştım askılı olanı al derim her yerden toparlıyo
Nasirliiii Snmrzgr0 karin olcum bende canim hamile kaldigim gun 78 di ustune bi 10santi gelib siparis vere bilirmiyim? Yoksa hamilelyimin 5 ayinda karin olcumu verib soylesem olurmu? Ne kadar kalacak karin onu bilmiyorum iste tahminde bulunuyoru
Snmrzgr0 Nasirliiii hamileliğinin 6.-7 ayında ver siparişi canım zaten kendine tam olanı almıcaksın seni sıkması toparlaması lazım