Sivassli58 Arkadaşlar yenidoğan destek paketi için msj.geldi dagitima çıktı.diye hele geliyor mu bikac gun suruyor mu
Minik6075 Sivassli58 bende başvurmuştum bana da red vermişler. Çalışıyorum belki de ondan. Çok ihtiyaçlı değilim ama bi eksiğimin üstünü çizerdim. Keyiften çalışmıyorum sonuçta ☹️
Yagmur054 Sivassli58 bende sivasliyim da yenidoğan paketi nerden gelecek acaba. Bı yardım falan mı oluyor onu merak ettim
Sivassli58 Yagmur054 Ben sivasliyim ama ist da yaşıyorum ist da çok yaşayanlara ibb nın yaptığı.bir yardim
Sivassli58 canmyavrum şuan 17 haftalık hamileyim 20 haftadan once başvuru alinmiyomus ben 13 haftalıkkrn 20 hafta olarak yazdım valla😊İstanbul senin uygulamasi uzerinden yenidoğan destek paketini bulup başvuru.yaptim
Nevruzzdmr Sivassli58 ya banada dün 9 da mesaj geldi aksam kargonuz yola çıktı diye bend eyarim gelmez dedim haftasinu diye megersem gelmis hemen ama bana ulasamadiklari için geri döndü tekradan adrese getiriyorlarmi bilen varmi acaba
Elvygt56 Nevruzzdmr evet bende ilk çocuğumda basvurdum evde olmadığım için ertesi gün getirdiler şuan gene başvurdum az önce yola çıkmış diye mesaj geldi ne zaman geldi bilemem artık aradım 153 bana dedi kargo akşam saat 10 kadar dağıtımda olur bekliyorum