Selvis Sedef-345 13 ten beri imom kullanıyorum. 22 den itibaren de imom+vegaferon. Kan testini de ayda bir yaptırıyorum
Gnygns Sedef-345 osteocare plus kullanıyorum için de balık yağı, magnezyum ve bi çok vitamin var diye.kan için de santafer kullanıyorum.ayda bir yada 1,5 ayda bir tahlil yaptırıyorum
Aylaayla Minigimgeliyor ben de hipotroid tedavisi görüyorum yıllardır gebeliğimde de ilaç dozum yükseltildi ama bana iyot ek takviye verilmedi geöen gün idrarda iyot testi yapıldı sonuç bugün çıktı yetersiz iyot görünüyor. Kullandığın iyot tableti mi nasıl kullanıyorsun?
Minigimgeliyor Aylaayla bana endoktrin verdi iyotu. Jodid 100 mg. Dedi ki günde 250 mg iyot alman lazım i mom ın içeriğine bak ne kadar varmış üzerini tamamla. Baktım i mom da 150 mg varmış iyot. Ben de günde 1 tane tok karnıma 100 mg jodid alıyorum 250yi tamamlıyorum.
Aylaayla Minigimgeliyor ben iyot içeren bir vitamin kulkanmıyorum günde hamilelerin iyot ihtiyacı 200 mcg ymiş yine druma sorcam ama eski endokrin uzmanım jodid önerdi bana da..
Minigimgeliyor Aylaayla bana da 250 alman lazım dedi. Sen tekrar sor da kullan olmadı önemli demek ki.
Morcivert061 Sedef-345 19 haftaligim hic bi ilac kullanmiyorum ne vitamin nede.kan ilaci cok sukur iyiz
yasmin_ly Morcivert061 iyi olman vitamin ilaci kullanmican anlamina gelmez ama omega ve multivitamin kullanman lazim
Morcivert061 yasmin_ly doktor tahlillerde herhangi bisey cikmadi dedi degerlerimde iyiydi yediklerinden aliyosin dedi. Kan ilavida bana dokunuyo die onuda keciboynuzu pwkmeziyle kapatiyorum. Doktor kullandirmadi bana vitamini yani
yasmin_ly Bende 17 haftaligim hamileligimin basindan beri zadevital markasinin hamileler icin olan omega 3 unu kullaniyorum..15. Haftamdada doktorum vinalac multivitamin basladi..kan ilaci da verdi ama suan kanim dusuk olmadigi icin kullanmiyorum
dyguyldz86 Devlet hastanesindeki doktorum 12. Haftam dolunca klasik kan ilacı vitamın ve d vitamini yazdı ama özeldeki doktoruma gittiğinde bunlar gereksiz kilo yapar zaten zamanı gelince kan ilacını bol bol alacaksın dedi ve i mom diye bir vitamin aldırttı. 16. Haftamda da kalsiyuma başladım başka ilaç kullanmıyorum