Sedef-345 Kızlar merhaba ben Demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum. folik asitim 3. Ayda bitti zaten. Bunların dışında 4. Ayınızda kullandığınız vitamin vb ilaç var mı? Ve kan testlerini tekrar tekrar kaç ayda bir yaptırıyorsunuz ?
HavvaK Sedef-345 ocean mummy balık yağı ve yine ocean markasının d vitaminini kullandım. Bitkisel olduğu için tavsiye ederim. Kan ilacı bi kutu içtim sadece. Onun yerine keçiboynuzu pekmezi ve kuru üzüm yedim. Tahlilleri de dr istediği zaman yaptırdım
Yalinn8 Sedef-345 efa mom, sidefer. 31 e kadar 3-4 haftada bir yapildi testler,her gittigimde de yapildi ve kontrol, sonrasinda 2 haftaya dusurdu haftaya gidicemm😉
Sedef-345 Mevadad bunları kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız ? Bende balıktan tiksiniyorum . Yemiyorum .
Mevadad Sedef-345 Aşağı yukarı başından beri kullanıyorum. Ama natures supreme ve ocean mummy i aynı anda kullanmıyorum. Bir gün birini öbür gün diğerini kullanıyorum
Sedef-345 HavvaK ben hamileliğimi öğrendim kan tahlillerini yaptırdık detaylı tsh ından vitamin eksikliklerine kadar . Sadece az Demir ve d vitamini eksikliğin var dedi. Ve bu ilaçları kullandım kullanıyorumda hala. Tekrar dr umla konuşayım tahlillere göre verir diye düşünüyorum bu vitaminleri
HavvaK Sedef-345 bu dediğim vitamin markasını kendiniz alıyorsunuz. Ecz yada netten. Dr yazmıyor yani
Cihanberk Merhaba kızlar ben yeni katıldım 🤗ben decavit ve ferum gyno sanol kullanıyorum 15-6 günlük hamileyim
Yalinn8 Sedef-345 tabi basindan beri ben de tiroid ilaci kullaniyorum, her gittigimde test yapmasa dozaji ayarliyamaz ya da vucudunun neye gereksinimi varsa ona gore bi ilaca yonlendirmeli😉
Minigimgeliyor İmom, gyno ferro sanol ve osteocare kullanıyorum bi de endokrin jodid iyot verdi tiroit ilacı kullandığım için
Aylaayla Minigimgeliyor ben de hipotroid tedavisi görüyorum yıllardır gebeliğimde de ilaç dozum yükseltildi ama bana iyot ek takviye verilmedi geöen gün idrarda iyot testi yapıldı sonuç bugün çıktı yetersiz iyot görünüyor. Kullandığın iyot tableti mi nasıl kullanıyorsun?