noble1 tahmini yumurtlama günüm bugün, adetin 13.günü bugün, çarşamba pik değildir dmi? Ama bi koyu çıktı o gün nedense adetim düzenlidir
Mrvsmt2502 noble1 famera lh ı arttırı çarşamba günü ilaç etkisiyle diğerlerinden koyu çıkmış olabilir ama pik değil
noble1 orkidemm_ bugün de yaptım iyice silik valla sanırım çarş en koyu haliydi, o da yeterince koyu değil :/
orkidemm_ noble1 bencede o gün koyuydu :) aslında sanki tek yere birikmiş o yüzden çok net koyu gözükmüyor yoksa koyu bence
noble1 orkidemm_ erken olmuş oluyor eğer o gün yumurtlama ise femara içtim bi de canım ona rağmen çokta bi pik değil bilemiyorum iyice strese sokuyo bi daha yapmıcam bu ovü testini ya :(
orkidemm_ noble1 canım femera içtiysen böyle çıkması normal hatta genelde ilaçla pek doğru günü vermez ama bence de yapma çok stresli bir iş bu oldu mu olacak mı sonra görev gibi o gün ve ertesi gün birliktelik vs
Mrvsmt2502 noble1 daha ovülasyon olmamış olabilir ya da bunay yumurtlama olmayadabilir. İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda
orkidemm_ noble1 aynen canım ya o yüzden kullanma artık dinlensin yumurtalıklar zaten bir ay ilaç kullansan diğer ay etkisi devam ediyor