Kelebek90 Tugba1234 yan etkisini azalttığı için doktorlar aynı ilacı fitil olarak vajinadan da kullandırıyor, bence o şekilde kullan, ilaçta kafanı kaldıramıyorsun çünkü
Kelebek90 Elftvs sürekli kullanıldığı için, vajinanın yumuşamasını, genişlemesinide sağlıyor, bence normal doğum için etkisi olur gibi
TimuinMeliskdem Elftvs crinone jel mi kullanıyorsun arkadasım o ilacı yaptıktan sonra emilmesi için evin içinde 10 dk yürümen lazım ilacı yapıp yatmıcaksın yoksa geri geliyor ilaç emilmiyor bende kullandım uzun süre onu
pitircikannesi1 Elftvs vajinadan alıyorum bende yaklaşık bir aydan fazladır ama son bir haftadır yapamıyorum ya girmiyor resmen içine ucunda kalıyor ittiremiyorumm neden böyle oldu anlamadım 😓
Sevvaldal Elftvs bende günde 3 kez vajinal kullanıyorum. İyice ittirip bir süre yatın kalkmayın hemen. Ama mutlaka faslası dısarı akıyor.
Senaben Elftvs merhaba. Ben kullaniyorum. Eldiveni tak parmagina itebildign kadar it ve sakin kalkma. Gece yatarken yapsan iyi olur tabi. Camasirinda gorebilirsin vucut ihtiyaci olmayani atiyor. (Doktorumun dedigi bu)
Mutlulugumm Ben kullandim gece yapman mantikli cnku koyar koymaz kalkarsan akar en az yarim saat yaticanki ise yaricak onedenle her yatmadan once yap zaten istemesen bile sabah yine beyaz beyaz akiyor onemli olan ne kadar durmasi oranda
Mucize7979 Elftvs en etkili hali vajinal yoldan koymakmış progestanı. Ben 2 tane gece yatmadan koyuyorum. Evet akıyor ama doktorum ulaşması gereken ulaşıyordur diyor
Yade Elftvs canım ben de kullandım onu atar atmaz ayağa kalkma o yüzden gece yatakta yap ve parmağınla ileri itebildiğin kadar it geri gelmiyor öyle.
Elftvs Yade canım ittiriyorum yapabildiğim kadar ama ne bileyim :(( hayatımda ilk kez vajinal bi ilaç kullanıyorum . Beceremiyor muyum acaba diye düşünüyorum
berjerdekikaolikalev Elftvs bende kullanmıştım ama oluyor hatta bende parça gibi düşmüştü bir keresinde ama hepsi normal. Korkmayın vajinal yoldan daha etkili oluyor.
Yade Elftvs ittikten sonra da vajinanı sık bırak sık bırak o içeri kayıyor zaten ayağa da kalkma daha niye geri gelsin anlamadım 🤔
berjerdekikaolikalev Elftvs Bende ilk kez kullanmıştım 💆🏼♀️ Zorlanmıştım da ama gerçekten işe yarıyor. İlk başta vajinal atamam diye ağızdan aldım ama diğer türlü daha hızlı etki etti umaeım biran önce bırakırsın gerek kalmaz 🤗
Ckyert Elftvs biraz içe doğru itin yatarak koyarsanız fitil daha iyi oluyor 20 dk falan da uzanirsanirsaniz yeterli bi kısmı geri çıkıyor zaten
YagmurDaskn Elftvs Canım doktorum bana dedi ki ilacın ucunu tükürüğünle hafif ıslat. Daha sonra ittirebildiğin kadar ittir. Yarım saat 4-5 dakika sırt üstü uzan kalkma dedi. Hiç akmıyor ve geri çıkmıyor. Sen de öyle yap
Kahramanlar Benimki 21 haftalık hamileliğimin başından beri fitil olarak sabah akşam alıyorum doğurana kadar da devam edecek ben yerleştirdikden sonra uzanıyorum yarım saat kadar gereken emiliyor zaten diğer kısmı atılıyor bebişler için ağız bezi oluyor ondan aldım yıkayıp ütüleyip iç çamaşır koyuyorum dışarı çıkınca ıslanıyor çünkü altım