Enfal_06 Melike1001 el ele madre aldık burda çok öneren alan arkadaşlar vardı bizde aldık kullanıyoruz çok güzel bi park yatak
Melike1001 ftmaErn benim ilk doğumum olduğu için büyük ihtimalle diğer tarzda Bi park beşik alacağım bu sanki çok uygun değil bize 🙂
Enfal_06 Melike1001 evet onuda alanlar var ama el ele madre de güzel kaliteli bi yatak ana kucağını uyku setini alezine kadar el ele den aldık
Ssmdk Elele madre bakıyordum, mamma da baktığım bi park yataktı. Mamma ultimate aldım, kurduk kaliteli ve yeterli geldi bize 🙂
Melike1001 Ssmdk ona bakayım Bi bakalım tabi herkesin istekleri farklı oluyor o yüzden herkes farklı şeyleri tercih edebiliyor teşekkür ederim bilginiz için
Melike1001 Ssmdk içine ekstra yatak aldınız mı galba Park yataklarda ped kısmı olsa da o ince olduğu söyleniyor
Ssmdk Melike1001 evet ben özellikle yataklı bi şey almadım içime sinen bir şey almak için. 15 cm kalınlıkta yaylı yatak alacağım içine
Gzma Melike1001 elele madre aldım ben içinede Yataş twiny yatak 2 ay sonra kullancaz nasipse umarım memnun kalırız
Melike1001 Gzma bizim daha var nasipse nisan da doğum ama araştırma sürece biraz uzun sürüyor zaten ondan dedim Bi sorayım Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ftm35 Melike1001 benimde nisanda doğumum ☺️ yoyko ve elele madre yi öneriyorlar bende kararsızım karar verdiniz mi siz bebek arabası hangisini düşünüyorsunuz
Ftmnnr semi29_ bende bunu Alicam.insallah bende baya araştırdım bu marka çok iyi bebek arabasını felan da burdan aldım
semi29_ Ftmnnr evet çoğu kişi memnun kalmış bir sürü markanın aynı model beşiği var aklım karışmıştı en son bunda karar kıldım bakalım kargoya verildi umarım güzeldir