Selin3434 Melike1001 bende yoykonun kullandım park beşik almıştım yine aynı kullanırım büyük ihtimalle
semi29_ Melike1001 ben prego Atlanta Max anne yanı park beşik aldım henüz elime ulaşmadı ama iyice araştırarak aldım isterseniz bakabilirsiniz şu an Kasım indirimlerinden dolayı da fiyatı baya düşmüş durumda
Melike1001 Ayse-12345 bende bakıyorum kararsız da kaldım biraz açıkçası ondan yoykonun şu diyeceğiniz Bi modeli var mı genellikle ayrılıyor ya model model bu markaya hiç bakmadım tabi daha önce de
Ftmnnr semi29_ bende bunu Alicam.insallah bende baya araştırdım bu marka çok iyi bebek arabasını felan da burdan aldım
Nur8090 Ben Chicco forever next2 aldım. Daha kullanmak nasip olmadı ama özellikleri çok güzel daha önce kullanan arkadaşlarım da var gayet memnunlar
Hka_hilal Melike1001 yok yeterli değil yatak aldım. Yatak da yataş twiny aldım çok güzel iki yönü var. Yaşa göre kullanabiliyorsunuz.
ftmaErn Melike1001 ben kiwini zoody park yatağını aldım ikinci çocuğum olucak park beşiğimiz vardı ama 9sene oldu yeni alalım dedik hem şık olsun istedim geldi daha kullanmadık ama çok hoşuma gitti odadan odaya geçirmek isteyince de kolay oluyor denedim 29haftalığız
Melike1001 ftmaErn benim ilk doğumum olduğu için büyük ihtimalle diğer tarzda Bi park beşik alacağım bu sanki çok uygun değil bize 🙂