pitircikannesi1 xwoman ben izmir sada hastanesine gidiyorum ikiz bebek ve tek bebek doğum fiyatı aynı cnm 1750 tl
Melekakyz Ben Göztepe Medicalparka gidiyorum. Doğum ücretini bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla 6-7 bin falanmış sadece Doğum.biz Doğuma vereceğimiz parayı demirhayat ikican diye bir sigorta var onu yaptık.Herşeyi karşılıyor.Ve hamileysen yaptırabiliyosun hemen kullanmaya başlayabiliyosun.
esrams Melekakyz melek hanım ikcan hamileilik sıgrtası yatımayı düşünüyorum sılver ve gold paketinin teklifi geldi siz hangisini kullanıyorsunuz ve herşeyi kapsıyor mu ekstra masraf yaptınız mı hiiç teesekkurler :)saglıcakla kalın
Melekakyz SemaAsya canım ilk kan tahlilleri için 1500 tl fiyat vermişlerdi bize 20 tane falan tahlil vardı
xwoman Babybaby3434 bahçelievler nedense diger mp lara göre daha pahali nedeni ne olabilir ki . Ayni islem yapilmiyor mu ? Odalarimi daha lüks anlayamadim
Zhraaltun xwoman gaziantep medicalparka gidiyorm cnm nofml ve sezeeryan farktmeksiniz 1885 tl arti oda suslemesi hediye