xwoman Aranızda medical parkta doğum yapmış olanlar var mı ? benim ikizlerim olduğundan sezeryan yapılacak mecbur . şimdi sezeryan fiyatı ikiye mi katlanacak nasıl olacak acaba ? hastane 30. haftaya kadar bilgi paylaşmıyormuş ne saçma şey !!
SedaYldrm xwoman canım tokattaki medical park hastanesinde normal doğum 1900 prenses normal 2300 sezeryan 2000 spinal sezeryan 2300 lira dediler Ocak’tan önce şimdi arttı mı bilmiyorum
Fundaduru xwoman 30. Haftaya kadar fiyat söylememek mi ne saçma şey ya insanlar kendini ona göre ayarlayacak😡 zaten o hastane bana hastahaneden çok ticarethane gibi geliyo
Cakarb xwoman ben 4 yıl önce bahçelievler medical parkta normal doğum yaptım 4400 ödedim şuan orası ne kadar bilyorum ama. Bu doğumumu da MP gopta yapıcam inşallah normal 3000, sezaryen 3400 dedi yanlış hatırlamıyorsam.
Mel0s xwoman bende gebze medikale gdiorum suanda 2750 normal 3000 sezeryan gttik fiyat briminden fiyat aldk ama dgisebilir dedi muyene ucretleri dgisti cnki
tugba_kck_1987 Doğum yapmadım henüz ama benimde ikiz gebelik fiyat aldım tabikii pendik medical parka gidiyorum sezeryan olucak yüksek ihtimal 5 bin tl dediler
xwoman tugba_kck_1987 çok da yüksek değilmiş fiyatları tüm medical ler aynı olmaz herhalde bilemiyorum ama biz de gop takindeyiz.
SemaAsya tugba_kck_1987 merhaba, Ben de Pendik Medicalpark’a gidicem. 4-5 haftalık hamileyim sanırım. İlk muayenem olacak. Kan tahlilleri için alınan ücret nedir bu arada? İnternette çok yüksek fiyatlar yazıyor.
Mel0s Fundaduru olee bise yok canim soluolar buz gttik ogrendik sadce daha zam glmedi dedininu bilmioruz dedi
xwoman Cakarb bahçelievler medical park diğerlerine göre nedense daha pahalı . muayane ücretleri falanda aynı şekilde. 3400 ise bir bebek için iyi ben daha yüksek fiyatlar aklımdan geçiriyordum . peki sezeryan spinal ya da genel diye fark ediyormuymuş ücrette ?
CansuuAyy SemaAsya ilk kan tahlilleri için 300 küsür ödedik benim tavsiyem sağlık ocağında yaptırın sonuçları doktora götürün. İlk doktorum böyle bişey söylemediği için biz o parayı verdik ama ikinci doktorum kendisi dedi böyle yapabilirsiniz diye
tugba_kck_1987 SemaAsya Canım benden kan tahlili istemedi ben aile hekimliğinden yapıp hep görürdüm sadece geçen hafta idarda yanma var dedim doktorum idrar kültürü istedi onada 70 tl istedi dışardan yapıp getirsenize kabul ediyolar ben öyle yaptım
Melekakyz SemaAsya canım ilk kan tahlilleri için 1500 tl fiyat vermişlerdi bize 20 tane falan tahlil vardı
Pinkyy xwoman canım medicali bilmiyorum ama ikiz olunca herşey çiftte katlanıyor malesef,sanki aynı yerden çıkarmıcaklar bebekleri,benim tek doğuma göre doğum ücreti almış başını gitmiş mesela,Allahtan 2018deki gibi aynı ücreti ödücez..
ozgeya xwoman Şehrine göre değişiyor Medicalpark fiyatları.Ben eylül ayında İzmir Medicalpark’ta doğum yaptım be 4.500 ödedik,ama zam gelecekti fiyatlara.
xwoman Babybaby3434 bahçelievler nedense diger mp lara göre daha pahali nedeni ne olabilir ki . Ayni islem yapilmiyor mu ? Odalarimi daha lüks anlayamadim