fairytale_ Benimminikim 20. Haftada suyum fazlaydı dıkkat ettım ama cok edemedım canım cektıkce herseyden yedim sınırınca 32. Haftamın ıcındeyım suan suyum normal sevıyede
Karamazov fairytale_ 20.haftada suyunuza kaç demişlerdi? Benim suyum da yüksek. 22. Haftada 20 idi suyum. Yüksek sınır da 20ymiş zaten.
Benimminikim fairytale_ inşallah düzelir bizim de benim ilk ikizler erken doğum olunca insan başına gelecekleri biliyor daha tedirginiz
fairytale_ Karamazov sayı belırtılmedı canım sadece orta duzeyde artma dendı suyum fazla oldugu ıcın meyveyı hamur ısını yasaklamıstı o sıra doktorum
fairytale_ Karamazov bütün meyveler yasaktı tabı yınede ben yıyordum ama cok az sonrasında duzeldı suyum
Masalceylan Benimminikim banada zamanında demişlerdi perinatolijiye falan göndermişlerdi hatta bin türlü şey demişlerdi çok şükür hiçbisey olmuyor cnm sıkma canını sadece yemene içmene dikkat et etkiliyor suyunu
Benimminikim Gunduzanne bakalım sonuç ne olur nasıl olur insan alışır sanırım belli bir süre sonra bi düzene girer
fairytale_ Benimminikim düzeldi çok şükür benımkısı tabı ılerleyen haftalarda ne gösterir bılemem Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar nasip etsin
Meleklerin_annesi_003 Benimminikim Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin canım bebeğin suyu çok olduğu zaman ne oluyor
Benimminikim Meleklerin_annesi_003 olasi bir durumda rahim ağzı açılırsa suyu patlayabilir dedi doktorum bugün biraz korktum açıkçası
Huzurluve Benimminikim diyetisyen gözetiminde bı diyet öneririm. Bizim yaptığımız evdeki diyet ile Dr gözetimi bambaşka. Saatlik veriliyor o sürede yemek yasak vücut dinleniyor