Liimon Noname9492 15 haftada net belli oluyor. Söylemiyorsa kızdır. Erkekleri söylüyorlar ama aldırma ihtimaline karşılık bilmem ne falan kızları söylemiyorlar
Noname9492 Liimon doktor toy biriydi birkaç kere baktı kıza benziyor sanki ya dedi pipi var mı dedim gözükmüyor saklıyor olabilir dedi anlamadım nasıl saklayacaksa o yüzden doktora güvwnemedim 😀
Zezezeynep Noname9492 kız bebekte 3 çizgi oluyor erkekte olmuyor ve bir çıkıntı oluyor tabi yanılsamalar olabilir
Noname9492 Buglemlina6161 ay gerçekten mi çok heyecanlıyım ve yorumları görünce çok mutlu oluyorum hiç kız olmazmış gibi geliyordu kızım olacak inşallah🥹🥹🥹
EgeF35 Aleyna_murat daha belli degil mi tatlim peki kontrolde ? Detayli zamanin gelmis zaten kesin ogrenirsin
turkan403 Noname9492 aa ama dolu gozukuyo 🤭 bnm üç gebelik bu doktor bariz boş dedi hiç pipi göremedim de bn🥺
Noname9492 turkan403 evet bende araştırdığım için kız gibi geliyor benimki bakalım ya inşallah öyledir sağlıkla. Yakında öğreneceğim💞
Aleyna_murat EgeF35 kontrollerde kordon bacağının arasında göremiyorum diyor ayrıntılı için gün aldım onu bekliyorum bende
EgeF35 Aleyna_murat en net detaylida ogrenirsin bende emin degilim kendi bebegimin cinsiyetinden detayliya kadar sabredicem 😊
Noname9492 gayesblog gerçekten erkek genitali değil di mi pipi çıkar diye korkuyorum😂 şaka şaka oğlum var kız istiyorum sağlıkla tabiki
gayesblog Noname9492 Allah gönlünüze göre versin en başta sağlıkla gelsinler. Ama ben net kız diyorum hayırlısı olsun🌸