EgeF35 Noname9492 amin saol umarim dogumumda panik atak gecirmem rahat bir sekilde normal dogumu gerceklestiririm canim
bengu_10 Noname9492 evet evet canım testis mi dedim ilk önce ama değil bir de bana fotoğrafları galeriden iyice netleştirip bakıyorum öyle baktım buna da pipi yok ve testiste değil kız yani 💕
bengu_10 Noname9492 bir de bazı bebeklerde genital bölge şiş olabilir muş bana doktorum 14+4 de erkek olduğu belli olmasına rağmen belki şişman dolayıdır demişti büyük ihtimal sizinkide ondan böyledir
turkan403 Noname9492 bilemdm canım doktorun en son dedi tahminler tutuyo ama beli dolu yani benm iki kızım var hiç böyle bacak arası yoktu
Noname9492 turkan403 bakın bu başka internette doktorun paylaştığı kız bebek bacak arası. Sizinkini boş olarak vermiş olabilir klitoris görüntüsü sanırım böyle oluyormuş bende çarşamba gidip öğreneceğim net şekilde😀
turkan403 Noname9492 aa ama dolu gozukuyo 🤭 bnm üç gebelik bu doktor bariz boş dedi hiç pipi göremedim de bn🥺
Annebebek000 Elamomy rica etsem bana da tahminde bulunurmusunuzz 🌸🌸💕 https://imgyukle.com/i/Cju9D6 12+1
bengu_10 Aleyna_murat benim telefonda sıkıntı oldu galiba ne linkler açılıypr ne ben buradan foto yükleyebiliyorumsonra bakayım canım kusura bakma açılsa bakardım hemen