Asdfg2113 Rabia_ylc ben bikacyere sormustum 3 bucuga bulup yaptırdım 3 bucuktan baslıyor 5 e kadar vardı yer yer kocaelindeyim
Pelnztrk Aykut ya evet bende giricem bekliyorum haftama daha var Allah’tan. Bir arkadaşım girdi çok memnub kaldı eralp bulutlar mı ne doktor ama randevu yok :(
Aykut Pelnztrk randevu bulmak zor özel numarası var onu arayarak almak kolay olur ben öyle yapıyorum bide benim mecbur orası doğum içinde
Pelnztrk Aykut valla ben tanıdık bir ebe arkadaşım ile de görüştüm baya zor dedi bende riske atmak istemiyorum doktorum bağdatcad. Bi yer önerdi oraya yaptırıcam 4000₺ fiyatı . Ben diğer testleri hiç yaptırmadığım için bunu riske atmak istemiyorum bakalım
Aykut Pelnztrk ben tüm testleri yaptırıyorum ilk oglumda yaptırdım benim almam kolay oluyor Zeynep Kamilden beni özel hastanede kabul etmiyor çünkü doğum olsun kontrol için olsun riskli olduğu için benim göbeğimde ciddi bir dikiş izi olduğu için
Pelnztrk Aykut alla alla geçmiş olsun riskli ise tabiki yaptırmanız gerekir. Riskli gebeliklere öncelik veriliyor zaten
Secil_d Aykut zeynep kamilde hamgi doktora gidiyorsunuz benimde riskli gebelik en başından beri o.hastanedeyim 22 .haftaya kadar Savaş kanbur a gidiyordum artik perinatoloji takip edecek oya gokcer