Neslihanylmz Kızlar bebiş doğduktan sonra süt gelmezse sağım yapınca sütü biberonla vermek memeye alışmasını engellemez mi? Kafam çok karışık nasıl olacak bu süt işi tecrübeli anneler🤷♀️ birde emziği ne zaman vermeliyiz her şey çorba oldu
umrumdadegil Neslihanylmz zaten sütünü başta sağmıyorsun ki canım biberon sadece mama için olur hastanede ona da alışmaması için kaşık biberon alabilirsin. Emzik şimdiki aklım olsa hemen verirdim ben 20 günlükken verdim tutmadı öğürdü tutmadı.
Neslihanylmz umrumdadegil emzik için ben de hemen vermeyi düşünüyorum. İlk günlerde ememiyormus bebeklergüçlü çekemeyince gelmiyormus süt Süt gelmezse sağım yapıp kasıkla veya biberonla verdiklerini okudum o yüzden kafam karıstı
umrumdadegil Neslihanylmz yok çeker sen merak etme onlar zaten emme refleksiyle doğuyorlar🥰 göğüs ucun yoksa silikon uç alabilisin. Ben yinede götürmüştüm biberon ama hemşireler kaşıkla vermemi söylediler
Neslihanylmz umrumdadegil anladım biberondansa kaşık daha mantıklı. kaşık vermek için sağdınız o zaman sizde 😊
umrumdadegil Neslihanylmz yok bebeğimin şekeri düştüğü için hemşireler mama hazırlayıp verdiler bardakla içine de kaşık koyuyorlardı onla içirmem için. Göğüs ucum yoktu o yüzden bebeğim zorlandı emmekte malesef
umrumdadegil Neslihanylmz ama pompayı da almıştım yanıma yinede nolur nolmaz diye 😂 sizde alın isterseniz yinede belki lazım olur. Biberon da koyun ama bence kaşık biberon da alın meme reddi olmasın. Ben mecbur biberonla verdim çünkü bebeğim göğüsümü tutmadı silikon ucu da sevmedi. Emmeyince süt gitti durmuyordu asla sağım da yapamadım öyle zor geçti benim durumum malesef
Neslihanylmz umrumdadegil anladım evet kaşık biberon bulundurmakta fayda var o zaman. Çok teşekkür ederimm🥰