Beybiigirl Susu45 7+3 her gün aşırı baş boyun ağrısı yaşıyorum ve 21 aylık kızım devamlı bnle oynamak istiyo 🙃
Susu45 Beybiigirl bende öğretmen olarak çalışıyorum oradan oraya hep koşturmaca Hemde ilkokul anasınıfına gidiyorum ağrılarım olduğu için rapor aldım siiznde çok hareket edince oluyor mu
Beybiigirl Susu45 hamilelikten hamileliğe bile değişiyor ilkinde hiç ağrım olmadı ama bunda hareket etmesem bile devamlı karın ağrım var kanama olmadığı sürece normal
cglgkdnz Susu45 geçen 2-3 hafta biraz zorladı bulantı kusma ama şükür azaldı sadece aşırı uyku hali var 15 aylık bir bebeğim daha var onunla da ilgilenirken biraz zor oluyor haliyle 🙂↕️
Susu45 Reznbzkrt Reznbzkrt bende aynıyım eşim süpürge yaptı bugün artık cidden kalkamıyorum yerimden misafir gelmek isteyenleri kabul edemiyorum eve çalışıyorum bir de
Reznbzkrt Ecila aynı durumdayım sürekli uykum var halim yok temizlik bile yapamıyorum küçük çocuğum var ilgi istiyor sürekli
Susu45 Merve_kucuk maşallah zaman geçmiyor gibi ya bir an önce kucağımıza almak nasip eder inşallah rabbim
cglgkdnz Susu45 evet kendim istedim aralarının az olmasını kendim ettim kendim buldum türküsünü söyleyerek şikayet etmiyorum o yüzden 😂😂 canları sağ olsun bi şekilde büyüyecekler 🥰 sizin nasıl geçiyor