Hamide_00 Susu45 inşallah cnm bu ikinci hamilelik benim ilkinde çok şükür doğuma kdr hiç bir sıkıntı yaşamadım bu da öyle olacak gibi geliyor inşallah herkesin öyle geçer 💗
Melek38_ Tam 10 haftadan selam 😁 5 Haziran gözüküyor dogum, tamda kurban bayramı 😅 bana göre mayısda dogar kesin ama bellide olmaz tabi 🤭
Ecila Bende 7+2 den selam vereyim 🤍 Uyku hali haricinde hiçbir belirtim yok güzel bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim 🤷♀️
Reznbzkrt Ecila aynı durumdayım sürekli uykum var halim yok temizlik bile yapamıyorum küçük çocuğum var ilgi istiyor sürekli
Beybiigirl Susu45 7+3 her gün aşırı baş boyun ağrısı yaşıyorum ve 21 aylık kızım devamlı bnle oynamak istiyo 🙃
Susu45 Beybiigirl bende öğretmen olarak çalışıyorum oradan oraya hep koşturmaca Hemde ilkokul anasınıfına gidiyorum ağrılarım olduğu için rapor aldım siiznde çok hareket edince oluyor mu
Beybiigirl Susu45 hamilelikten hamileliğe bile değişiyor ilkinde hiç ağrım olmadı ama bunda hareket etmesem bile devamlı karın ağrım var kanama olmadığı sürece normal
cglgkdnz Susu45 geçen 2-3 hafta biraz zorladı bulantı kusma ama şükür azaldı sadece aşırı uyku hali var 15 aylık bir bebeğim daha var onunla da ilgilenirken biraz zor oluyor haliyle 🙂↕️