Karuz Kızlar merhaba 🙋 Hamileliğinizde kaç kilo aldınız ben 83 ile başladım şuan 36. Haftadayım 110 olmuşum korkuyorum benim gibi alan şuan gebe olan veya saglıklı doğum yapan var mı????
Asdfg2113 Karuz 48 dim 30.haftadayım 64 oldum daha da gidiyor galiba kendimi sıkasım gelmiyo valla canım istediğini yiyorum doktorunuz daha iyi bilir tabi
Hamide_00 Karuz önceki hamileliğimde 70 le başlayıp 78 le doğuma gitmiştim şimdi ikincide 73 deyim hala bakalım kaç kilo alacağım doğuma kdr başındayım hala çok dikkat ediyorum ilk aylar almamak için 😁
eda23536 50 ile hamile kaldım 21. Haftadayım 4 kilo almışım oda serklajlı olduğum için :(( hareket etmek yürümek yasak ona rağmen 4 kilo 🫠
Hicrettt Karuz 112kg ile kaldım, tüp bebek bizimkisi. 21+1 ve 98kgim ama bebek kilo almış. Ben çok sevdiğim hiç bişeyi yiyemez hale geldim. Genelde sağlıklı besleniyorum bakalım nolacak 😂
ykaya18 52 ile hamile kaldım 74 oldum, daha 28.haftadayım. Çatlaklarım oluşmaya başladı. Kendimi yiyeceklerden kısmıyorum, bir de sürekli yatıyorum, hareket etmem yasak o yüzden ne yesem yarıyor.
Begum- Karuz 63 kilo ile hamile kaldım . 35+3 haftaligim suanki kilom 72 . Şuana kadar 9 kilo almışım
yagmur_17 Karuz 65le hamile jaldim suan 12.haftamdayım 61 kg a dustum az ama sık yemeye calisyorum hala midem cok olmasada bulantim oluyor biraz fazla yedigimde midem bulaniyor direkt artı olarak yemek secen biriyim kendi yedigim herseyi yiyorum bulantimin cok arttigi donemlerde birsey yiyemedigimde kendimi cok suclu hissediyorum
Hryedz Karuz 34. Haftadayım 3. Trimestere kadar hıc kg almadım sımdı 2.4 kg aldım 1. Hamılelıgımdede 5 kg almıstım sadece oda dogumdan sonra dırek gıtmıstı
dilanbilgeee Hryedz ne kadar güzel bende kilo almak istemiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum ama canım tatlı çok çekince dayanamıyorum siz nasıl besleniyorsunuz
Deniz4848 İlk gebelik 7 kg İkinci gebelik +8 kg ile geçen hafta doğurdum 😅 61 ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim dün tartıldım 64 kiloyum
Seymalar Karuz 80le başladık 31+1 deyiz 86 kiloyum 🥹 hiç yemeden de kısmadım ama almadım da fazla çok şükür 🙌 ilk gebeliğimde 70den 90a çıkmıştım 🤓
Zehra_gonul 54 ile hamıle kaldım suan 34 +3 hatalıgız 68 kılo oldum son aylar daha cok alınıyor kılo🤦♀️
Hryedz dilanbilgeee ben abur cubur tarzı seyleri zaten tuketmıyorum onun harıcı tatlı ıstemıyor canım o benım ıcın buyuk avantaj oldu normal hayatımda kırmızı etı cok yemezdım hamılelıgımde aksıne cok canım ıstemeye basladı sanırım proteın agırlıklı beslendıgım ıcın kg bana degıl bebege gıdıyor bebısle orantılı kg alıyorum