koza08 Birharikamim betanız gayet iyi yükselmiş moralinizi bozmayın hiç. Kanama tutunma kanaması da olabilir kanama alanı da olabilir. Mutlaka doktorunuza hemen bildirin.
Birharikamim koza08 doktoruma soyledim betanin yukselmesini az buldu sıkıntı gorunuyor iki gün sonra tekrar kan verin bir süre takibe alalım dedi 😔
b-bg Birharikamim aynı saatlerde aynı hastanede mi verdiniz acaba bana artış normal geldi ben kimyasal geçirdiğimde ilk 36 2. beta değerim 9 çıkmıştı sıfırlanıp kanama başlaması 1.5 hafta sürmüştü
Birharikamim b-bg aynı hastanede verdim ama saat aralığı farklı ilk betayi 4 de verdim ikinciyi sabah 9 da üçüncüyü de öğlen 2 de verdim ama 3. Beta için 2.nin üzerinden 3 gün geçti
Birharikamim b-bg yani doktorum gunde iki kat artması gerekiyor bugun olması gereken 1500 un üzeri dedi ama benim 424 cikti
Bebekmommy b-bg benim lekelenmem 4 gündür var kimyasal geçiriyorum bugün aşırı şiddetli regl ağrısından biraz daha fazla ağrı yaşıylrum ama hala regl sökülemedi sadece ağrım çok normal mi
b-bg Birharikamim 3 gün yazdığınızı görmemişim ama bence yinede sağlıklı olma ihtimali var kimyasalda bu kadar yükselmiyo düşüyor çünkü Allahtam ümit kesilmes inşallah sağlıklıdır 2 güne kanı tekrarlayın bence zaten 2500 olunca kese görünüyor
ftmnrbst Birharikamim evet banada aynısı denmişti sağlıklı gebelik olması icin iki katı artması gerekiyormus . Şuan artış olmuş gözükse bile sağlıklı artış olmadıgı icin zamanla azalıyormus
ftmnrbst yani doktor tabiki daha iyi bilir benim ilk kimyasal oldugunda çok az artmıştı iki üç gün içinde zaten sonlandı. Kanamanız olduğunu içinde tehlikeli görünüyor, doktorunuzun dediğini dinleyip psikolojinizi ona göre hazırlamak en iyisi.
Birharikamim ftmnrbst doktorum bir süre beta takibi yapalım dedi bir insanin morali bir hafta içinde hem çok yüksek hem çok düşük nasil olabilir yaşıyorum resmen 5 gün önce çok heyecanlandım mutlu oldum sevinçten ağladım simdi üzüntüden ağlıyorum 😔
ftmnrbst Birharikamim aynılarını yaşadım tüm aileme sürpriz yaptım hatta benim bayram tatiline denk gelmişti. Kimyasal gebelik olduğumu forumda beta değerimi mutlu mutlu yazarken burdaki yorumlardan öğrendim de öyle acile gittim. O yüzden diyorum psikolojinizi buna hazırlamak çok önemli cok büyük hayal kırıklıgı yaşıyor insan. Ama şöyle söyleyeyim iki ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 8 haftalıgım üzülmeye gerek yokmus her kadın yaşayabiliyormuş.
Patito__ Birharikamim beta takibi yapilmali cnm kimyasal veya dis gebelik olablior oyuzden iki gunde bir kan verin kanama da gecirseniz sifirlanana kdr baktirmanzi tavsiye ederm. Ama duzgunde gideblr belki onu bilemicm bn sdce durum kotuye giderseyi yazdm. Suan icin takip olmalisiniz. Rabbim insallah ii etsin aminn
Birharikamim Patito__ aminn insallah sorun olmaz ilk gebeligim hic bilmiyorum çevremde hic benim gibi bir durum yaşayan da yok ben zaten hamileligimi öğrendiğimde reglimin son gunuydu doktorum üzerine gormussunn demişti
TugceOrak b-bg boşa umut vermeyin arkadaşa lütfen 🙏 kimyasalda bundan çok daha yüksek olduğu da oluyor. 3 günde 2 katına yükselmesi en büyük sorun zaten ki doktoru da bunu söylemiş
koza08 Birharikamim üzülmeyin lütfen inşallah sağlıkla tutunup büyür. Ben tüp bebekle hamile kaldım 5.haftada hemen kanamam başladı. Bir haftadır ne olacağını bilmeden bekliyorum sevinemedim bile. Sizi o yüzden çok iyi anlıyorum ama elimizden gelen bir şey değil. İnşallah sağlıkla yükselir betanız dualarım sizinle 🌸❤️
b-bg Birharikamim aminn inşallah kimyasal bile olsa üzülmeyin ben diğer ay tekrar hamile kaldım ve şu an 32 haftalık olduk doktorum ilk gebeliklerde oluyor dedi
Birharikamim ftmnrbst bir yandan da diyorum hwrseyde vardır bir hayır en azindan sağlıklı olduğumuzu öğrenmiş oldum hamile kalabiliyor olduğumu iyiye yormaya çalışıyorum kendimi üzmemeye ama elden de birsey gelmiyor ne yazık ki
Birharikamim koza08 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım sağlıkla büyür tutunur ve onu kucağıma alirim 🥲
ftmnrbst Birharikamim kesinlikle bir doktorun videosunu izledim o bana çok iyi geldi. Bu durum yumurtalarınızın döllendiğini gösteriyor hatta o kadar sağlıklısınız ki bu sağlıksız ben daha iyisini üretirim diyip vücut kendi atıyor diye anlatıyordu bana çok iyi gelmişti ki kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınabiliyormus sizin icinde en güzeli olacak eminim:)
Birharikamim Patito__ evet ben normal regl oldum ama regl olmadan önce baş dönmem ve halsizlik vardi sonra regli süresince baş dönmeleri devam etti bir gece mide bulantısı ve baş dönmesi şiddetlendi doktora gittim test yapmamı söyledi kaset testte silik cikti sabah gidip kan verdim 120 cikti doktorum iki gün sonra yine kan istedi 201 cikti üzerine görmüşsün sağlıklı bir gebelik gorunuyor şu an sadece çok yeni dedi ama bugün yine kanamam oldu işte 🥲
Birharikamim ftmnrbst sanırım ben de aynı doktorun videosunu izledim ben de daha hamile olduğumu bilmeden belirtilerden suphelendigim sırada arastiriyordum ve bu doktorun videosuyla karsilasmistim hatta doktor erken test yapıp sonra kimyasal yaptim diye üzülmeyin boşuna diyordu o doktorun videosunu hatırlayınca ben de biraz rahatlıyorum