defnevedoruk Mehmeteren-ve-defneninannesi bence mantıklı ama tek önerim çıtçıtlı olanlar değil fermuarlılardsn alın, benim kızımda mart bebeği☺️ ben çok rahat etmiştim fermuarlı olanlar daha kolay çıtçılılar insanın sinirini bozuyor giydirene kadad
Mehmeteren-ve-defneninannesi Dfnsyn evet bende unisex renklere bayılıyorum kız diye pembe mor değil de krem kahve bej taba renklerine bayılıyorum
defnevedoruk Mehmeteren-ve-defneninannesi genel olarak bakınca insanı öyle canından bezdiren bir cocuk değil cok şükür, tabii mızmız günleri oluyor ama bin şükür varlığına☺️ biraz inatçı oda koç burcu olmasından gerek herhalde😂
TKumsall Mehmeteren-ve-defneninannesi o kadar güzel ki hastane çıkışı da var sayfada 5li aynı battaniyeden de var bu desende çarşaf da buldum bu şekilde pijama takımları da buldum anne kız için o kadar tatlı duruyor ki
Mehmeteren-ve-defneninannesi TKumsall evet ben hastane çıkışı aldığımda aynı bu tulumu hediye yollamışlardı ☺️ sizin hastane çıkışlarına bakabilir miyim ☺️
BerivanLina TKumsall bahsettiginizin aynisini yaptm 😂 kalpli hastane cikisi hem bebege hem kendime hemde 5 yasindaki kizima aldm battaniyesinide aldm ayni sekilde bu model carsaf seti de aldm 1 ay sonra dogumda atarm insallah 😂🥰
defnevedoruk Mehmeteren-ve-defneninannesi arkadaşımın kızıda balık😂 kızımla araları 1 hafta tam @secondmylife annesine sor😂
TKumsall Mehmeteren-ve-defneninannesi 20 şubat 20 mart arasi balık burcu oluyor ben 29 şubat annem 20 mart balık burcuyuz kızımda mart doğumlu olacak inşallah balık burcu olursa setlicez😅
secondmylife Mehmeteren-ve-defneninannesi valla ben koç olursa inatçı sinirli olur diye korkuyordum erken doğurdum sırf bu yüzden shshs 16 Mart doğumlu ama aşırı sinirli bir çocuk😂 amaa çok merhametli anneye düşkün oluyor balık burçları bayağı da duygusal
TKumsall Mehmeteren-ve-defneninannesi ben yeni almadım hediye gelmişti beyaz ama alsaydım bu sayfadan bunu alacaktım tulumu aldım ama battaniyesini de aldım kumaşları çok güzel alt ust takim yesil bir takimim var birde linkim yok ona oda hediyeydi
TKumsall BerivanLina ay bende öyle yapicam çarşaf ve nevresim bide pijamalar kaldı çok tatlı değil mi doğumdan gelince o şekilde görmüş olucaz falan🥹
BerivanLina TKumsall wllh ben kistir beyazdir sacma durur dedim ama icimde kalmasin die yptm o kdr guzelki giymek icin sabirsizlaniyorum. Size aldigim pijama takimini atim mi. Ztn trendyolda tek model var o da stok hemen bitiyor