Mehmeteren-ve-defneninannesi Merhaba anneler sizce Bebek için tulum almak mantıklı mı kullanışlı olur mu Bana Trendyol üzerinden aldığınız ürünlerin fotoğrafını atabilir misiniz güvenilir sayfalardan buradan bakalım birbirimize fikir olalım
seyma0661 Mehmeteren-ve-defneninannesi tulumu, alt üst takımdan daha kullanışlı bulanlar var yenidoğan döneminde. Patiksiz tavsiye ediliyor hızlı büyüdükleri için
Dfnsyn Mehmeteren-ve-defneninannesi hepsiburadadan tinylamb ürünlerine mutlaka bakmanızı tavsiye ederim, aşırı kaliteli geldi. Ben hem oradan hem de H&M den aldım gayet güzeller 🌸 bu arada 22+0 ız 🥰
Cosimaniehaus Mehmeteren-ve-defneninannesi H honey baby ürünlerine bakabilirsiniz Kış vakti doğacaksa patikli almanızı tavsiye ederim.
Mehmeteren-ve-defneninannesi seyma0661 instragramda bi anne sürekli kullanıyor ama buradaki annelerin de yorumunu almak istedim Hemde trendyoldan alan varsa solma çekme yapmayan düzgün ürünlerin linkine bakayım dedim
Mehmeteren-ve-defneninannesi Dfnsyn bana bi kaç görsel ekleme şansınız varmı aldıklarınızdan bu arada bende kızımın adını Defne koyacağım 🩷
defnevedoruk Mehmeteren-ve-defneninannesi Dfnsyn üstteki cimcimede benim Defne’m😂 bol şanslar bacılarr
Dfnsyn Mehmeteren-ve-defneninannesi  Bunlar harici ben e bebekten de aldım bir de butik mağazadan birkaç takım aldım. Hepsini yenidoğan almadım, genelde 0-3 ay da aldım
Dfnsyn Mehmeteren-ve-defneninannesi bir de hastane çıkışı toplam 2 tane 11 parça aldım, bir de isimli yaptıracağım 🙈
Mehmeteren-ve-defneninannesi Cosimaniehaus evet mart ayında doğacak bana aldıysanız aldığınız ürünleri linkleyebilir misiniz ?
Mehmeteren-ve-defneninannesi defnevedoruk sizinki maşallah büyümüş ben bebek için sordum mantıklı mı sizde alt değiştirme sürecinde kullanmak hemde mart beneği olacak
Mehmeteren-ve-defneninannesi Dfnsyn evet bende unisex renklere bayılıyorum kız diye pembe mor değil de krem kahve bej taba renklerine bayılıyorum
Cosimaniehaus Mehmeteren-ve-defneninannesi link yasakmış sanırım. Trendyoldan bu mağazaya bakabilirsiniz🌸
defnevedoruk Mehmeteren-ve-defneninannesi bence mantıklı ama tek önerim çıtçıtlı olanlar değil fermuarlılardsn alın, benim kızımda mart bebeği☺️ ben çok rahat etmiştim fermuarlı olanlar daha kolay çıtçılılar insanın sinirini bozuyor giydirene kadad
Merve_31 Mehmeteren-ve-defneninannesi bebeğim 47 günlük bende bir sürü tulum almıştım ama hiç memnun kalmadım ya çıtçıtlar çok uğraştırıyor üstelik bazı tulumlarda iki saat bacağını çıkar falan ben kullanışlı bulmadım alt üst takım en güzeli