yeni_anne2 Zuluss kızz gitme o kadar sık 😂 ayda bır gidiyorum benn vallaa zatenn doktor da aydan aya görmek istiyor
Zuluss yeni_anne2 yok bizim doktorlar 2 haftada çağırıyor çok iyi 😄kız ayda bir merak ederim zaten o günde karnım küçüldü diye acile gitdim başı aşağıdaymış pozisyonu değiştirmiş parmağını emiyordu sevindim endişe etmektense gidiyorum hem arada bir lekelenmem oluyordu
Dfnsyn Zuluss genelde devlette ayda bir bakılıyor eğer gebelik sorunsuz ilerliyorsa 🙏🏻 12 haftadan beri ayda 1 gidiyorum ben
Zuluss Dfnsyn beni 1 kere ayda bir çağırdılar ondan öncede sonrada hep 2 haftada bir çağırdılar bende devlete gidiyorum
Dfnsyn yeni_anne2 bana şu zaman gel demedi, gerçi ben de aynı hastanede sağlık çalışanıyım, bir sorayım yine de
yeni_anne2 Dfnsyn tabıkı sorun siz yani şöyle oluyorr o ay ki kontrolünüzü detaylı ultrason oldunuz ıcın bır nevi perinatoloji uzmanı yapiyor bır sorun yoksa bır daha ki ay kontrolünüzü ayni sekılde kendı kadın dogum doktorunuz yapiyor 🌸😊
yeni_anne2 Zuluss vallaa bende çok merak ediyorum her ay bır endişe acaba ıyi mi diye gidince görünce rahatlama geliyor oda 1 hafta 10 gün yetiyor ama mecbur dayanıyorum 😂🌸
Semakantar Dfnsyn ben 22 haftalikken yaptırdim tam 1 ay sonrada kontrolum vardi 26. Haftada kendi doktoruma gosterdim sonucu
sacmalamakizim Dfnsyn Normalde aynı gün kontrolde olunuyor, ama kendi doktorum o gün yoktu, bende 1 ay sonra gittim. 😊
Ecemom_ Dfnsyn henüz detaylı yaptırmadım. Devlet hastanesi takipliyim cihaz yok devlette. Özelde yaptırıp devlette kendi doktoruma göstericem
Dfnsyn Ecemom_ ben de bulunduğum ilçede özel hastane yok. Devlet takipliyim, zaten devlet hastanesinde çalışıyorum ben de.