Dfnsyn Merhabalaaar 5 gün önce detaylı ultrasonumuz vardı, perinatolojide yaptırdık, şükür sorun çıkmadı. Kendi kadın doğum doktorumuza ne zaman gitmeliyiz, sizler ne zaman gittiniz 🌸
Asdfg2113 Dfnsyn ben ay bası baktırmıstım baktırdım zaten dediğim için 2 hafta sonra gittim sonra öteki ay tekrar gittim bebeği görme süremi uzatmak adına 😂😂
Dfnsyn Asenam_16 Cagldemirs ben de 2-3 hafta sonrası için alayım 21 de detaylımız oldu, 23-24 gibi gideyim
Mom168 Dfnsyn merhaba,detaylıda bir sorun çıkmazsa 3 hafta sonra gel demişti doktorum ama şehir dışındayım 4 hafta sonra gitmiş olacağım
Zuluss Dfnsyn evet ben 2 haftada bir gidiyorum ama bu sefer 3 hafta sonra gel dedi zaten 2 hafta bile zor dayanıyordum 3 hafta nerden çıktı şimdi😄
Ecemom_ Dfnsyn henüz detaylı yaptırmadım. Devlet hastanesi takipliyim cihaz yok devlette. Özelde yaptırıp devlette kendi doktoruma göstericem
yeni_anne2 Zuluss kızz gitme o kadar sık 😂 ayda bır gidiyorum benn vallaa zatenn doktor da aydan aya görmek istiyor
Zuluss Dfnsyn niye ayda bir geç olur öyle ya Allah korusun o arada suyu azalsa ben dayanamam başka doktor dahi olsa 2 haftayı geçirmem gitmeden sonuçta bebeğim benim iyimi değilmi bakmak zorundayım
yeni_anne2 Dfnsyn bana doktor bır sorun yoksa 4 hafta sonra gell dedi sükur bısey yoktu 1 hafta gectı 3 haftam kaldı gidicem 3 hafta sonra ınsallah
Dfnsyn yeni_anne2 bana şu zaman gel demedi, gerçi ben de aynı hastanede sağlık çalışanıyım, bir sorayım yine de
Dfnsyn Zuluss genelde devlette ayda bir bakılıyor eğer gebelik sorunsuz ilerliyorsa 🙏🏻 12 haftadan beri ayda 1 gidiyorum ben