umutluanneadayi Begm_01 daha yeni gördüm mesajını bugün nar olduk hadi hayırlısı biz gittik gördük çok şükür herşeyi iyiymiş hanım efendinin detaylı için özele gidin dedi oradan sıra aldık bakalım
Begm_01 umutluanneadayi ay çok heyecanlıyım bende bugün gideceğim 3 ki test olacak sanırım bu haftalarda bakalm ne diyecek burada sadece özel bir yerde var bakalm fiyat nedir
umutluanneadayi Begm_01 benim doktorum 3lüye gerek duymadı ikili temiz çıktığı için yanılma payı çok fazla dedi
Begm_01 umutluanneadayi banada öyle dedi detaylı ultrason Trabzon yada özele gidebilşrisinşz dedi ama 2 hafta sonra geliyor 20 hafta 21 hafta kesinlikle git dedi kan verdi. Yarın sonuçlarım için tekrar gideceğim
umutluanneadayi Begm_01 şimdiden randevu al canım anca bulursun o haftalara ben pazartesi aradım 7 ocak dediler özlede
Begm_01 umutluanneadayi Trabzon için başı şehire veriyor bize yeşil alan açtı burada özeli aramada karar vermedik daha ne yapacağımıza
umutluanneadayi Begm_01 özel daha çok ilgileniyor imkanın varsa özelde yaptırmanı tavsiye ederim canım
Begm_01 umutluanneadayi bakıcaz canm özele bilemiyorum burada hastane degil küçük klınık başka şehir gidebiliriz trqbzına
Gizemnur1111 Zeynepseyhan6161 ben bu yorumu yazalı baya olmuş şu an 19 hafta oldum evet öğrendim kız dedi doktor ilk 14+4 hafta da tahmin de bulunmuştu siz öğrendiniz mi
Zeynepseyhan6161 Gizemnur1111 ben12 haftalık gittim göremedi iki hafta sonra gideceğim. Hayırla buyusun bebiş 🌸