umutluanneadayi Begm_01 bende beslenmeye çalışıyorum hergün yumurta yemeye çalışıyorum muz kefir bunlara dikkat ediyorum
umutluanneadayi Begm_01 muz ve yumurta hergün yiyorum ama kefir ve sütte içiyorum yoğurt ve peynir yiyemiyor olunca onlarla takviye etmeye çalışıyorum
umutluanneadayi Begm_01 pazartesi 2 hafta sonra gel demişti Doktor’um kanama alanına bakmak için o yüzden o gün gideceğim 🙃
Begm_01 @“umutluanneadayi” ben bir türlü gidemedim her zaman gittim doktor yıllık izindeymiş haftaya sıra var bakalm
umutluanneadayi Begm_01 daha yeni gördüm mesajını bugün nar olduk hadi hayırlısı biz gittik gördük çok şükür herşeyi iyiymiş hanım efendinin detaylı için özele gidin dedi oradan sıra aldık bakalım
Begm_01 umutluanneadayi ay çok heyecanlıyım bende bugün gideceğim 3 ki test olacak sanırım bu haftalarda bakalm ne diyecek burada sadece özel bir yerde var bakalm fiyat nedir
umutluanneadayi Begm_01 benim doktorum 3lüye gerek duymadı ikili temiz çıktığı için yanılma payı çok fazla dedi
Begm_01 umutluanneadayi banada öyle dedi detaylı ultrason Trabzon yada özele gidebilşrisinşz dedi ama 2 hafta sonra geliyor 20 hafta 21 hafta kesinlikle git dedi kan verdi. Yarın sonuçlarım için tekrar gideceğim