TKumsall Ekin isminin yanına isim önerir misiniz ya ben Asel , Duru , Ada falan düşündüm ama Ekin’den çok emin değilim eşim istiyor Ben daha çok Asel Duru felan gibi düşünmüştüm gerçi çok kararsız kalıyorum seçemedim
kalbiminpariltisi TKumsall asel duru ada Kızılay dağıtmış gibi kusucam ben şahsen bu isimlerden, ekin de erkek ismi gibi geliypr kulağa
Aycaunalsimsek TKumsall Oğluma Ekin Alp ismini koyacağız bizde. Ekin ismi daha çok erkeklerde duyulduğu için garip gelebilir kıza koymak. Ben duru ismini tek başına çok zarif buluyorum. Duru diyince aklımda direkt çok güzel bir kız imajı çiziliyor, sağlıkla gelsin 🫶
TKumsall kalbiminpariltisi hayatım isim önerisi istemişim sen gelip kusucam bilmem ne sen koymazsin olur biter oğlumun adıyla uygun isim arıyorum ben duru ve ada ismi 20 yıldır çocuklara verilen isimler yeni çıkmadilar yani
TKumsall Brgmde unisex isim aslında banada erkek ismi çağrıştırıyor o yüzden emin olamadım babamız Ekin ismi önerip duruyor içinde kalsın da istemedim
TKumsall Hamide_00 inci olmaz ya çok sağlam kazık yediğim bir vatandaşın ismi bide kızıma koymayim başka öneri varsa olur gibi
kalbiminpariltisi TKumsall hayatım ismi önerisi istemiştin adı üstünde beğenmediğim isimleri söylemek de bir öneri bu arada gerçekten kusucam skfkdfkkf
Brgmde TKumsall ekin erkek ismi ya canım valla hiç kız görmedim çevremde . Defne de güzel asel lina duru güzel
TKumsall Brgmde ya ekin ismini bende normalde nadir duydum hayatim boyunca iki defa kızda üç defa erkekte eşim çok istiyor nerde görmüşse Defne Duru da olabilir aslında
TKumsall Hamide_00 nehir güzel ama ekin ve nehir doğayı çağrıştırıyor ikiside oğlumun adı toprak aren , o yüzden nehir , ekin, Defne, yonca tarzı isimlerden bir tanesini secebiliyorum nehir güzel ama 🥹
Hamide_00 TKumsall aslında ekin biraz durumları karıştırıyor mesela kızınıza da aden nehir koyabilirsiniz
gezentianne TKumsall Toprak Aren ise kesinlikle Ekin Ada🌾 Ekin ismini ben de cok beğeniyorum çevremde iki tane duydum ikisi de erkek ama unisex de bir isim. Ekin Ada hem fonetik olarak güzel söyleniyor hem kısa oluyor hem Aren ile uyumlu🥰🥰
TKumsall Hamide_00 aden istedim aslında ama yakın arkadaşımın kızının adi aden yoksa aden aren daha uyumlu oluyor
TKumsall Hamide_00 dip dibe buyucekler aden diye seslenince ikiside baksın istemiyorum asel ismini de ondan düşünmüştüm ama içime sinmiyor hicbirsey 12 yaşından beri kızım olursa Dolunay koyucam diyordum oda içime sinmiyor benden kaynaklı sanırım ya
Hamide_00 TKumsall ilk oğlumun adı İbrahim kayınbaba adı tabiki 🥰😅ikinci Bebiş daha çok yeni cinsiyeti bilmiyorum daha cnm
TKumsall Hamide_00 kardeşimin ikinci adı 😅 hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen nasılsa öyle olsun🌸