Detaylı ultrason yaptırmak gerekli mi ?
Ultrason
Meryemmmm hayır ama bence yaptır 🙂🙂
Gerekli değil ama Doğumdan hastaneler ve doktorlar bazen çok büyük hatalar yapabiliyorlar hastalıklar konusunda. Eğer birşey varsa önceden bilip vakit kaybetmeden tedavi etmek adına bence önemli. Ben zaten Allah izin verirse yaptırıcam ikiz olduğu için diğer taramalar yaptırılmıyor.
Dsa hmm bu kdr ayrıntılı bilmiyordum yaptırcam ztn büyük ihtimalde cnm 🙏
Handeaslan39 siz yaptırdınız mı 🙄
Meryemmmm ilk gebelıgımde yaptırdım şimdi gene yaptıracağım 🙂
Handeaslan39 ne kdr var yaptırmanıza 🙂
Meryemmmm valla canım 3 sene önce yaptırdım hatırlamıyorum 😂😂 doktor ne zaman derse😂😂😂
Meryemmmm bana 2 liyi yapmışsın ona gerek Yok yaptırma diyordular ben yaptım dinlemedim kimseyi sorun çıktı yapmasaydım bilmicektim şükür geçti oda kesinlikle yaptır
Meryemmmm 20. Haftalıkta yaptırdım ben
2li ve 3lü testleri yaptırmayanlar bunu yaptırmalı bence. Üstelik bir sıkıntı çıkarsa tedavisi mümkün.
Meryemmmm benim 22.haftamda yapmıslardı için rahatlıyor ve devlet hastaneleri bile istiyor herhalde bende istemişlerdi herşeyini en ince ayrıntısına kadar görmek onun sağlıklı olduğunu duymak bir anneye tüm dünyaları vermişçesine bir mutluluk yaratıyor ve bebeğinide ilk kez birazda olsa renkli görüyorsun muazzam birseydi
GizemDoan yaptırcam artk cnm çok geçmiş olsun 🙏😍
humaninannesi61 ben ikili test yaptırdım ama bunu da yaptırcam teşekkür ederim 🙏
HilalCeylan1 heyecanlandım şimdi ya benim çok var yaptırmama da fikir edinmek istiyordum 🙂