GirlandBoy_Mom -Papatya33 şehir farkediyor mu ben İstanbul’dayım ama olmuyor bi türlü barkod numarası girdim
Hasret18ayaz Sumbul2167 yarın tekrar kan verin bende oğlumu 2 ile ogrenmistim bir gün sonra 7.39 olmuştu
Sumbul2167 Hasret18ayaz 2.45 zaten erken gebelik testinde çok hafif bir çizgi vardı vala böyle soylemeniz bana umut oluyor çok teşekkür ediyorum canım 🩷🥲
YaseminNurcanSu GirlandBoy_Mom canm e nabiza gir en son gittigin haatane kaydindan bir oncesine tikla 11 12 rakam ve harften olusmasi lazim onu yazman yeterli yasadigin ili haatane ismini yaz labaratuvar sonuclari yaz barkod no istedigi yere yapistir
mrvsrcn Sumbul2167 yok maalesef canım ben 5.08 de gördüm 4.97 de gördüm 3.5 da gördüm ama hep regl oldum 5 altı negatif maalesef bende çok umutlanmıştım hep hayal kırıklığı yaşadım umutlandırma kendini ha asla olmaz değil olabilir ama çok düşük bir ihtimal
mrvsrcn Sumbul2167 ya hakkınızı helal edin amacım sizi üzmek değil ama o küçük değerin bile nasıl umutlandirdigini çok iyi biliyorum o yüzden söylemek istedim