Slmcnmyeniben GirlandBoy_Mom evet geçen hafta kan verdim negatif çıkmıştı geç döllenme mi diye düşünüyorum ama geç döllenme de bu kadar geç olur mu bilmiyorum
Slmcnmyeniben GirlandBoy_Mom yoruldum sürekli testlerde negatif görmekten 😔 neyse en iyisi bikac gün daha bekleyip test yapmak
GirlandBoy_Mom Slmcnmyeniben aynen öyle kendini dinle biraz canım allah ol diyince oluyor akışına bırak 🌸
Slmcnmyeniben Mucizeem__ bende içeyim o zaman hamile olsam şimdiye testlerde çıkardı ya hiç umudum kalmadı en iyisi adet olup yoluma bakmak
Mucizeem__ Slmcnmyeniben evet maydanoz suyu da iyiymiş bunuda degerlendir adetin sokulsun bari gebelik yoksa
Slmcnmyeniben Mucizeem__ var pcos zaten düzensiz regl olurum hep gecikir ama bundan iki önceki reglim düzenli olmuştu kilo vermiştim ondan sanırım geri kilo aldım bunda baya gecikti
Slmcnmyeniben Mucizeem__ Allah’ım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sizede tedaviyle olmadı sonra kendiliğinden oldu ama bitkisel kürler kullandım ben ona bağlıyorum
Mucizeem__ Slmcnmyeniben Allah razı olsun inşallah bu ay olmuştur çünkü çok belirti vr özellikle göğüs sertliği bide büyümesi bide midem yanıyor boğazıma kadar hamilelik olabilir mi
Slmcnmyeniben Mucizeem__ inşallah canım reglin gecikti mi test falan yaptın mı bende de aşırı derece mide yanması oluyor ama işte testler negatif
Mucizeem__ Slmcnmyeniben yok adetim daha bi hafta var test yapmak istemiyorum çünkü negatif görmekten sıkıldım ama mide yanması hamilelikte belirtimi acaba çünkü çok kötü yanıyor resmen bişey içtiğim zaman o bile yakıyor ya