Ebrulican Dün ikizlere hamile olduğumu öğrendim çift yumurta ama çift yumurta nasıl oluyor biri sağda biri solda mı yoksa solda çift yumurta mı yoksa sağda yani tek yumurta da çift yumurta ikizi olur mu
Mommirac Ebrulican ailede varmi ikiz cocuk hep istemisimdir🥲hayırlı olsun bu arada Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
senos- Benimde 18. 20.Haftaya kadar neredeyse birisi altta birisi ustteydi bebekler büyüdüğünde konumlanıyorlar şimdi birisi sağda birisi solda
Ruzqarqulu Ebrulican Benim de 17 haftalık çift yumurta ikizi . İki ayrı kesedeler kızım solda oğlum sağda şu an 💙
4oglanannesi Ebrulican iki ayrı kesenin içinde oluyor canim ayrı ayrı bebek.zaten ultrason resminde 2 tane ayrı kese görürsün.. benimde cift yumurta ikisiydi ilk çocuklarım.hayirli olsun.soracagin bisey olursa burdayiz
4oglanannesi merveasd valla bana göre yoktu yakınlarda ama ogrendimki ananenmin annesi ikizmis.yani çok yakınlarda arama soydan da gelebiliyor canim
mcrukiye @Ebrulican hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıniza almayı nasıp etsin ya ben şeyi merak ediyorum acaba kan değeriniz kaçtı yani hani ikiz olunca daha yüksek çıkarmış ya merak ettim kusura bakmayın ☺️
Bir_nazenin01 Çift yumurta ikizi iki ayrı yumurta ve iki ayrı spermin döllenmesi demek iki ayrı kese demek ayrıca bebişler tam ikiz gibi benzemiyor birbirilerine çünkü çift yumurta ikizi oluyorlar hayırlı olsun🥰
Birikii Çift yumurta ikizi 2 kese 2 plasenta demek farklı zamanla döllenmiş iki ayrı spermden oluşur sağ veya sol değil de alt üst de olabilir. Cinsiyetleri farklı olabilir ve hiç benzemeye bilirler. 2 tane farklı bebek aynı gün doğacak öyle düşünün :)