Nazsuuu Merhaba arkadaşlar artk yaza yaza herkes tanıyordur ama tavsiye lazım normal doğum bekliyordum 35+4 ama tansiyon yüzünden direk sezeryana alındım suyum gelmesine rağmen suni sancı fln verilmedi Altan bile bakilmadi muayene gelmistim yani ama herşey 1 saat içinde oldu çok korktum ağladım beklemiyordum çünkü belime iğne vurdular ama narkozda vermişler sanırım çünkü hiç bişi hatırlamıyorum uyandığımda sadece ağlıyordum açıdan iç kanama olduğu için karnımı gelmiştir uzun bir hortum Allah’tan bugün çıkardılar çok kötüydm pazartesi günü olmuştu sezeryanm neyse asıl konu süt gelmiyor çok kötüyüm taş gibi memeler meme büyük bebek emmiyo ucu sert süt sağma makinasi alicagm ama hangi marka iyidir bilmiyorum kullanan varsa aranızda iyi marka soylesn
Silaybooo123 Nazsuuu iyi marka veya kötü marka diye bişry yoktur işinize yarayacak olan vardır. Bende sezaryen doğum yaptım ve KİWİ marka olanını aldım neredeyse diğerlerinin yarı fiyatı denecek kadar uygundu ve işimi de gördü. Tavsiye ederim boşuna gereksiz para vermenize gerek yok diğerlerine bence.
KurabiyeninAnnesi123 Nazsuuu sezeryanda biraz geç geliyor canim benmde 3. Gün gelmişti sütüm her seferinde emzirdim memeyi vere vere süt kanallarım açıldı
DenizBatus Silaybooo123 peki elektrikli mi sarjli olanı mi kullaniyorsunuz bende alcam ama kararsızım
derler-anne Çok geçmiş olsun canım benim öncelikle Rabbim bundan sonrasını hayırlara vesile kılsın mübarek olsun Allah analı babalı büyütsün evladın kucağında çok şükür Allah’ım acılarını dindirsin kiwi marka aldım bende sessiz çalışıyor motoru da iyi çekim gücünü azaltil yukseltiyorsun fonksiyonel bı makine yani diğer markalara iki katı para vermektense başka eksiklerini de alırsın trendyolda gayet uygun fiyatlı ben iki göğüsle çalışanı almıştım
meralzg Göğsünüz sertleştiyse öncelikle hastane pompası kiralamanızı tavsiye ederim bir süre, o göğsünüzü ve süt akışınızı düzene koyar sonra rahatlarsınız. Sonrasında ben mamajoo kullanmıştım çok memnun kaldım.
Nazsuuu meralzg walahi çok kötüyüm artık ağlıyorum koltuk altına kadar sertlik oluştu bebek bı turlu ucunu emmiyo büyük olduğu için