benim-kalbim-o Bu akşam acilde kan verdim ama sonucu beklemedim şuan e nabıza girip bakıyorum ama görünmüyor barkod var nasıl öğrenebilirim bir bilgisi olan varmı çok merak ediyorum sonucu
Hayelllerhayatttlar benim-kalbim-o e nanıza biraz geç düşüyor bende başka tahlillerle beraber beta da vermiştim hepsi düştü hcg sonucum düşmedi hatta acaba doktor bakmadı mı diye soruyordum
Elif-ada- benim-kalbim-o hangi ilde oturuyorsanız örnek İstanbul bahçelievler devlet hastanesi sonuç öğrenme yazın googleye ordan takip ederek ilerleyin takip no TC felan istiyor girin görürsünüz bende öyle öğrenmiştim e nabiza dusmeden
FatmaB_ benim-kalbim-o hastanenin sitesine girin orada lab. sonuç yazar. Barkodta ki protokol numarasını girerseniz sonucu görürsünüz
benim-kalbim-o Hayelllerhayatttlar yaa doktor 1 saate çıkar dedi oğlum rahatsızdı biraz bekletmek istemedim sistemden bakarım diye düşündüm ama görünmüyor
benim-kalbim-o Hayelllerhayatttlar sabah düşer sanmıştım ama muayene olduğum düşmüş sonuç hala düşmemiş
Pera-k Gidip oranın ekranından da öğrenebilirsiniz. Bende acile gitmiştim 2 saat sonra çıkar dediler tabi çok sabırsızdık. Kan sonucu çıktı beta yazmıyodu eşimi acile gönderdim tekrar. O gidene kadar beta e nabıza düşmüştü zaten oda varınca orda gördü
benim-kalbim-o FatmaB_ öyle yapınca e nabıza giriş yapıyor küçük bir ilçedeyim hastanenin resmi sitesi Allaha emanet gözükmüyor malesef
GirlandBoy_Mom FatmaB_ nasıl giriliyor canım detaylı anlatabilirmisin ne yazmam gerekiyor tahlil öğrenmek için
Hayelllerhayatttlar benim-kalbim-o hayırlısı olsun nasip bi dahaki sefere çok daha güzel bir haber alırsınız inşaAllah
benim-kalbim-o sd18 Bilmiyorum ya dün verdiğimde 5 gün kalmıştı adetime ama kesin var dedim göğüslerim baya ağrıyor yanıyor bel ağrım var bakalım inşallah geç döllenmedir 🤲
Sumbul2167 benim-kalbim-o benimde adetime 5 gün kala aynı göğüs yanması ağrısı kasık bel ağrıları erken test yaptım silik çıktı bugün kan verdim 2.46 çıktı doktor yok dedi ama böyle olup sonradan yükselen olmuş inslah benimde yükselir
FatmaB_ GirlandBoy_Mom Bizim hastanenin bu şekilde canım. Hastanenin sitesine girip laboratuvar sonuçları yazar. Bu bilgileri doldurman gerekiyor