Aysennnnnn 1Anneadayiiii İnşallah emek veren herkese nasip etsin Rabbim 🤲🏻 çok zor bir süreç. Dilerim burada tekrar güzel haberlerle buluşuruz 🥰🌺🌺
gecegunesim buse7272722 sanki sizin kaset teste çıkmıştı değil mi ben mi öyle hatırlıyorum 🤭 Benim 5.günüm ama yarın kan versem mi diye düşünüyorumm. Ama eşim istemiyoru 12.günü bekleyelim diyor. Daha önce erken baktırıp ümitsizliğe kapılmıştım en azından böyle umudumuz devam ediyor.
gecegunesim Minerva94 Sımsıkı tutunsun bebişiniz🌸. Kesinlikle öylee bir de zaman geçip olumlu haberini alsak o heyecanı yaşasak harika olacak
Emine010922 Minerva94 hayırlı haberler alırsınız inşallah 🎀benim iki dönmüş embriyo var acaba transfer ne kadar olur
buse7272722 gecegunesim canim insallah saglikli bisekilde tutunur bebisin🙈 ben 5. gün erken gebelikle silik gördüm hergün tekrarladim bugün 8. günüm sabah yine yaptim koyulasdi testim cok sükür
gecegunesim buse7272722 Oh maşallh inşallh kan sonucunuzda güzel çıksın🌸 saglıkla gelsin miniğiniz. Ben kaset testen pek emin olamiyorum bir önceki transferim tuttugu halde göstermedi hangi marka kullandınız?
buse7272722 gecegunesim amin insallah canim ben almanyada kaliyorum bura markasi aldim bide clear blue denedim
gecegunesim Emine010922 transfer ücreti ekstra ödemedim pakete dahildi 70 bin .ilk transfere ücret almıyorlar sonrakilerden ayrıca alıyorlar benimki ilkti Ekstra olarak da Dondurma işlemi ve genetik tanılama ve serumlar , ilaçlar için ödeme yaptım
Utkan İstanbul Acıbadem Fulya’da oldum .Adetin 2. Günü ilaçlara başladım 16 ekimde başladım yani ilaçlara . 1 kasımda transfer oldum hemen transfer olunmuyor rahim hazırlanıyor ilaçlarla önce 🌸