Umaysrky İlk hamileliğimde surekli mide bulantim kusmam vardi bu gebeliğimde midem bile bulanmiyo yaşayan varmi bu durumu
Nazlimom Umaysrky ilkinde bulandı diye ikincisinde demi bulanıcak canım her hamilelik farklıdır demekki bu hamileliğinde bulantın yok 😅 benimkinde de ne bulantı ne ağrı vardı cok rahat geçirmiştim
CaglaBaykus Umaysrky 23+3 teyim hiç bulantı yaşamadım. Problem değil mide bulantısı yasamamaniz Maşallah diyelim 🧿
Mlsaa99 Umaysrky daha ne istiyorsun 34 haftaligim nerdeyse hala bulanti hapi olmadann yemek yiyemiyorum🥹
Umaysrky ummhammza hayır i;k hamileloğimde belirtilerim vardı tabili şuan hissetmemek her anne gibi tedirgin hissettiriyo
-Papatya33 Kız olmasın işte ne güzel. İlk gebeligimde 12.haftadan sonra bir başladı taa doğum yapana kadar devam etti. Hiç çaktırma tadını cikar :)
Nessee34 Haftaya kadar 9 kılo verdım bulantıdan sızın bulantısız gectıgı ıcın dua etmelısınız resmen ağlamıştım bısey yıyemıyorum kusuyorum dıye suan sadece su ıcemıyorum dıye zor oluyor o da geçecek ınsallah bence nazar etmeyın
tsmutter 14+0, neden bitmiyor diyorum. Kendinize nazar etmeseniz mi? Şükredin, dua edin bizler için de 🥲
-Papatya33 Umaysrky ama içinden şaşır 😀bak nazar degdirecen inşallah olmaz da çok rahat bir gebelik geçirirsin 🙏
Umaysrky Mlsaa99 inşAllah tez zamanda geçer ben de ilki gebelikte çok yasadim tabiki hepsi farkli ama hic olmamasida garip geldi
Ebbruc Umaysrky ilkinde 13.haftada bitmişti bulantım hiç kusmam falanda olmadı, şuan 30 haftalık olcam hala prilam kullanıyorum ve kullanmadığım zaman kusuyorum. Her gebelik aynı olmuyo hiç dert etme , tadını çıkar hamileliğinin