Mavili1480 Eda75 İnşallah canım benimde normalde iyi gebelikte yüksek oluyor daha sonuç çıkmadı belki gece falan düşer
Esra_1609 Benim de adet tarihim 10 ekim bat 7 kasım gözüküyordu ama hala adet olmadım. Adetin ilk günü ,dördüncü günü, bir de bugün test yaptım negatif sizce varsa ne kadar daha beklersem gözükür testlerde?
Mavili1480 Eda75 Ben sabah 8.30 da verdim kan alan kız bazen erken düşüyor bazen geç dedi gece de düşebilir arada bak dedi ohohoh 😂
aspenkarmenn Benimde 15 ekimdi son adet tarihi. 2 gün gecikti adetim. Testler negatif çıkıyor. İlişkinin 17.günü. artık pozitif olmaz herhalde. 10.günde bile öğrenenler var😔
-Papatya33 Negatif ya hafif kahverengi geldi . Ve çok sancim var kıvranıyorum ya. Normalde direk kanama başlardı niye böyle oldu anlamadm. Gebelik yok ama sabah test yaptım negatif
Negatif -Papatya33 aşırı benziyoruz ya bende de aynı durumlar. 2 gün gecikme oldu ve negatif gördüğüm halde umutlanmıştım. Size mesaj attıktan hemen sonra pembe bulanık bir akıntı ile regl başlangıcını törenle görmüş olduk🥹 bir de aşırı ağrım var akşamdan beri 2 gün gecikmeden dolayı olmuş olabilir ağrılar bence
Mavili1480 Eda75 Gideceğim canım öğlen doktor dün sitem etti bizim bu gebelikten haberimiz yok diye 😂 benim sanki aylardır var 🤦♀️