Birharikamim Edanurylm bende aynı şeyi söyleyerek gittim ki gerçekten aynı belirtiler de vardı ama kan almak yerine azarlayıp gidip test yap o zaman ben sana ne ilaç vericem simdi buraya niye geldin ki dediler mecbur ozele gittim ben de 🤷♀️
tazebiirannee Birharikamim bunların neden zorla çalıştırıyolar gibi tavırları var anlamıyorum belki o an insanın aklına test gelmez yada alıcak durumu bile olmayabilir yada eczane bulamamış olabilir ne kadar iğrenç yaptıkları şey
Edanurylm Birharikamim öyle yapmamalari lazım mesela mide bulantın falan var serum verilebilir gerçekten çünkü acı çekiyorsun mesela ben ilk gittigimde direk yaptılar testi iki gün sonra tekrar gittim acil doktoru kendi bana gel tekrar yapalım dedi ben bişey demeden Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın bizi gerçekten üzülüyoruz öyle olunca
Duygulooji Merhabalar, ben de bi kaç gün önce öğrendim. Acile gittiğinizde test vereceğim şüphem var dediğinizde alıyorlar sıkıntı yaşamadım. Hatta doktor iki gün sonra tekrar gel kan ver dediğinde aynısını yaptım
tazebiirannee Duygulooji valla kafam o kadar karıştı ki inşallah banada bakarlar 😄 kavga çıksın istemiyorum 😄
Birharikamim tazebiirannee evet bir de cuma gecesi saat 3 dü nöbetçi eczane aradık hem de reglydim hamilelik aklıma gelmemişti bile meğer üzerine görmüşüm bir anlık kuşku ile test alıp yaptim silik çizgi cikti sonra sabah gidip beta verdim 120 cikti doktorum iki gün sonra tekrar kan istedi 201 cikti gebelik var üzerine görmüşsün dedi 🤷♀️
Birharikamim Edanurylm evet ben de çok üzülmüştüm rahatlatmak için parol serum yaptılar yapabileceğim en fazla şey bu dedi sagolsun onu yaptı en azindan onu da yapmayabilirdi o azarlamaya yapmaz diye düşünmüştüm
tazebiirannee Birharikamim bende sabah sağlık ocağına gittim ama hemşireler yok yarın gel dedi, sonra hastaneye gideyim bari dedim onlarda biz kan testi alıp bakmıyoruz dediler sabah sağlık ocağına gidicem artık 🥲
tazebiirannee FatmaB_ bu sabah gittim doktorum ordaydı söyledim ama hemşireler yok yarın sabah gel alalım dedi 🫠
FatmaB_ tazebiirannee riskli gebeliğim var beta takibi istedi doktorum randevu bulamadım de alıyorlar kan. Ben öyle dedim aldılar 😅