tazebiirannee Kızlar merhaba Bu akşam test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem ama sağlık ocağından yarın için randevu alamadım pazartesi için veriyo, yarın sağlık ocağına yada hastaneye gitcem randevusuz kan alırlar mı sizce
Nacyax tazebiirannee sağlık ocağına gidersen test yaptırmsk istiyorum diye alırlar randevuyu sorun etmiyorlar
Cerenimoow tazebiirannee acile git şiddetli kasık ağrım var de gebelik şüphesi olabilir de kanı alırlar o zaman
Edanurylm tazebiirannee hastanede acile gidip baş dönmem var mide bulantım var ishal oldum adetim gecikiyor deseniz yaparlar bence ben öyle yaptım
tazebiirannee AnayimBenAna_ aaa 🙄 peki devlet hastanesine gitsem direk kan için bakarlar mı ? İlla doktordan randevu mu almam lazım
tazebiirannee Nacyax yarın sabah bi gidicem inşallah alırlar bi dana hastaneye gitmek zorunda kalmam 🥲
anneeolmkkk tazebiirannee hastanede artık almıyorlar biraz hasta numarası yapıp doktora adetinizin geciktiğini ve test yapmak istediğinizi söyleyince yapıyorlae direk söyleyince almıyorlar
tazebiirannee anneeolmkkk evet ertesi gün çıkıyo 🫠 randevu almak istedim aslında hemen veriyodu ama en erken pazartesiye veriyo o yüzden emin olamadım gitsem kan alır mı almaz mı diye
Birharikamim Edanurylm bende aynı şeyi söyleyerek gittim ki gerçekten aynı belirtiler de vardı ama kan almak yerine azarlayıp gidip test yap o zaman ben sana ne ilaç vericem simdi buraya niye geldin ki dediler mecbur ozele gittim ben de 🤷♀️
Hasret18ayaz tazebiirannee sağlık ocakları grevde özel hastanede direk verebilirsiniz ama devlet Hastanesi’nde randevu gerekiyor
tazebiirannee anneeolmkkk öyle yapıcam gibi duruyo 😄 1 gün beklemektense 2 saat beklemek iyidir napalım
Hasret18ayaz tazebiirannee ben betayi 230 TL’ye veriyorum ama her hastane farklıdır galiba Ankara’da yaşıyorum ben