Zeyzeyp Noname9492 Canım bu benim oğlumundu 13 . Haftada net göstermişti benim fotoyla kıyasladığım zaman sizin erkek gibi duruyor ama yani evet biraz büyükte duruyor kordan bagıda olabilir ikincisi kesin kız ama sizinki düşündürücü
Cicekanne123 Noname9492 hayırlısıyla inşallah Rabbim iki duyguyu da yaşamayı nasip etsin benimde bir kızım var şimdi Allah nasip ederse bir oğlum olacak inşallah 🌸
Cinardic Noname9492 canım bu benim ilk bebeğimin 16 haftalıkken ultrasonu suan 14+2 yim daha cinsiyeti bilmiyorum ama erkekler böyle net belli oluyor seninki kız 🌸
Noname9492 Cinardic ay öyle mi dersiniz bu kaçıncı haftaydı benimki 12.hafta görseli pipi değildir herhalde o zaman uzayan şey
Cinardic Noname9492 senin haftanda bacak arası göstermemişti doktor ama %80 kız gibi demişti 16 da pipiyi gördük 😂
Noname9492 Cinardic belki benimde pipi görünür bilemiyorum ki bir oğlum var kız sanki olmazmış gibi geliyor 😀
Cinardic Noname9492 Allah gönlünüze göre hayırlı bir evlat versin bende aynı durumdayım kız hissediyorum ama oğlum olacak sanki 🤭
Noname9492 Cinardic amin amin cümlemize bakalım yakında öğreniriz sizinde gönlünüzden geçen olur inşallah 💞