gune_bakan1 Arzuyn evet çok zor olacak o yüzden burda düşünebilirsiniz belki süre geçtikçe daha da güvenimiz artabilir daha süreniz de var düşünün biraz bence
gune_bakan1 Mercan0652 gittim canım mesleğinde iyiydi de ben çok beğenemedim bakarken çok açıklama yapmıyor biraz gerildim
Mercan0652 gune_bakan1 biz de 3 hafta sonra gidicez ya ben derim o zaman biraz daha açıklasaniz diye 😀 ne kadar süre bakıyor peki canim bide fotoğraf falan veriyor dmi? Ücreti falan ne kadardi benim sigortam var ama karşılar mi bilmiyorum
Tugceee6 ideemirel ben de dünyaparka gidiyorum çelebi hocaya. Baya iyi dediler o yüzden başladık orda.
ideemirel Tugceee6 benim iki eltim de dogumlarini onda yaptılar, ben kendisini sevemedim biraz soğuk, doktorlugu konusunda bi şey diyemem bilmiyorum
gune_bakan1 Mercan0652 kusura bakma canım ancak görebildim mesajı. Bi görüntü verdi ama ya bebeğin duruşu kötüydü bilmiyorum ama bebek bi tuhaf duruyordu hiç beğenmedim görüntüyü ben 😄 2500 du yanlış hatırlamıyorsam detaylı sürede bakıyor her şeyine
Tugceee6 BerivanLina biz bir tanıdık aracılığıyla seçtik daha bir kere gittim negatif bir şey sezmedim bakalım artık. Teşekkürler tavsiyeniz için.
BerivanLina Tugceee6 negatif birşeyi yok bende 2 dogumumu yanında yptm ama biraz cekiniyordum ondn açıkçası
Esrates Zehra12344 sabire aygune gidiyorum evet tavsiye ederim kendisi işinde çok dikkatli ilgili bilgili bir doktor
MelekAnnesi52 Arzuyn merhaba canım ben dün yaptım doğumumu çok memnun kaldım hastaneden doktorumdan ebemden kesinlikle tavsiye ederim aklınızda şüphe kalmasın 🌸
Arzuyn MelekAnnesi52 merhaba sizin adınıza çok sevindim doktorunuz kimdi ve hangi hastanede gerçekleşti doğumunuz