Arzuyn Kızlar az önce merkezi aradım şikayet ve denetim yapılması için konuştuğum personelin bu haberden bile bilgisi olmadığı halde hemen hastaneyi savunmaya geçti
Samberf gune_bakan1 evet Dicle memorial o yüzden de ikinciye de hep oraya gittim ilgiliydiler diye ama yeni bakım ünitesinde küvezde nasıl bakılıyorlar bilmiyorum
gune_bakan1 Samberf Dicle Memorial yol üstündeki Diyarbakır Memorial içerideki hocam siz yol kenarındakine gitmişsiniz olay Diyarbakır memorialde oldu
Arzuyn gune_bakan1 pimpirikten değil bence herkes evladı için korkuyor ben burda doğum yapmaktan vazgeçtim zor olacak ama yine de burası ile devam etmeme kararı aldım
Arzuyn gune_bakan1 evet yani doktor um ile de görüşşem bana birsey olmayacağını söyleyecek diye düşünüyorum bu da beni rahatlatmayacak şu aşama da bir de bazı yorumları okudum normal de Allah göstermesin kuvez de kalması durumunda ücret bile alınmaması gerekiyor onu da alıyorlarmış
gune_bakan1 Arzuyn ücret alınma konusu bir şekilde hallolur yani hakları olmadığını söyleriz onla uğraşılır da güven konusu nasıl aşılır bilmiyorum
Arzuyn gune_bakan1 bende sürekli karar değiştiriyorum tanıdıklarım evin dışında olursa zor olur doğur burda birsen olmaz diyorlar
MelekAnnesi52 gune_bakan1 al benden de o kadar 37.haftam bitmek üzere normal yapacağım Mehmet Nafi sakar doktorum tam doğum öncesi bu haberler çıktı 😒
MelekAnnesi52 Arzuyn merhaba canım ben dün yaptım doğumumu çok memnun kaldım hastaneden doktorumdan ebemden kesinlikle tavsiye ederim aklınızda şüphe kalmasın 🌸
gune_bakan1 Arzuyn evet çok zor olacak o yüzden burda düşünebilirsiniz belki süre geçtikçe daha da güvenimiz artabilir daha süreniz de var düşünün biraz bence