sonsuzmasalim GulUmut sezeryana döner diye bendede korku var tabi ama her seyin hayirlisi olacagi varsa öyle de böyle de olur🙈
Mavikalp Benimde son 6 gün ama sizler gibi ne sancı ne nısan hıc bir belırtı yok doktorum hftaya oturup konusuruz dedi bılmıyorum ne olcak cınsıyet medır sızlerın benımkı erkek ?
Dora91 Son gunlerin gecmemesi ve hicbir belirtinin olmamasi ne kadar sıkıntıymis. 9 ayi bitirdik 10 gunu geciremiyorum.. Ya da ben cok sabirsiz oldugum icin bana oyle geliyor bitmiyor resmen bu ay :(
Aysunh Son 2 gün bu gün randevum var öğlen bakalım ne diyecek yalancı sancım var o kadar Baska da birşey yok malesef
HazalDeniz Benimde son 4 bayanlar şiddetli bel agrım ve rahime baskı hissediyorum cuma gunu randevum var doktorum bebek gelmesse fitil vereceğini söyledi 🙄
Yasdeniz HazalDeniz sizlerde de korku var mı sanki hiç gelmeyecek gibiyim ya değişik duygular hissediyorum
Dora91 Yasdeniz korkudan cok heyecan var. Daha hic belirtim olmadigi icin sanki hic dogurmicak gibiyim o yuzden korkuyi daha idrak edemiyorum valla
HazalDeniz Yasdeniz aynen o durumdayım sabah belki doğum olacak ama Bn hala sanki hiç çıkmıcak gbı hissediyorum
YummyMummy Son 10. Bebis kanala girmis vajinama asiri baski yapiyor, kasilmalarim da cok fazla ama nisan fln gelmedi. Iki gundur bel agrim cok artti. Bunlar yaklastigini gosterir mi bilmiyorum ama her an dogurabilirim diye dusununce cok heycanlaniyorum
Nrm GulUmut #son 2 hafif yalsncı sancıdan başka gelen olmadı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Napıcsz bilmiyorum ne nişan ne su açılmayı bilmiyorum 🤷♀️ ☺️