Mertuba Kızlar bahçelievler medipolda kadın doğum uzmanı olarak önerebiliceğiniz doğum yapmış olan varmı ??
yagmurmercan Mertuba Necla ulker ilk dogumumu ona yaptim ikinciye hamileyim yine onunla devam ediyorum cok iyi doktor
Bsrackla Mertuba Muhabbet Haliloğlu öyle tatlı güzel ilgileniyor ki bende ona takipliyim muayene ücreti 1250 dışardan testlerde kabul ediyor
Mertuba Gizemnuur55 muyane ücreti nedir acaba birde dışarıdan test va kabul ediyormu devlette yaptırsam testleri
Gizemnuur55 Mertuba 1200 tl muayene kuveyttürkün kartına indirim var diye biliyorum , evet kabul ediyor bana sürekli öyle yaptırdı tahlilleri , şeker yüklemesini , nst yi hep dışarıda yaptırım gösterdim
Tugcmgz Gizemnuur55 merhaba bende o hastanede başka bir doktora takipliydim ancak egosal savaşlara girip doğum sürecime az bir zaman kala anlaşmazlığa düştük. Aynı hastanede devam etmek istiyorum dosyam bilgilerim orada diye. Necla Hanım nasıl yaklaşıyor anneye peki. Mesela doğum şeklim isteklerim doğrultusunda mı ilerliyor yoksa ben doktorum nasıl istersem öyle yaparım şeklinde mi. Bir de acil bir durum olsa ulaşabilinir biri mi?
Gizemnuur55 Tugcmgz merhaba Necla hanım sadece keyfi sezaryene karşı mecbur kalınmadığı durumlarda normal doğum denenmeli demişti bana ama en ufak bir riskte anneyi ve bebeği bunaltmıyor beni acilen sezaryene aldı mesela suyum bittiği için ben tavrından çok memnunum asla egolu biri değil bizim de fikirlerimizi dinliyor
yagmurmercan Tugcmgz normal dogum taraflisi bi doktor ilk dogumumu normal yaptirdi bana sezeryana yanasmiyor ama arkadasin dedigi gibi acil durumlarda riske atmiyor 10 gun once arkadasim suyu azaldigi icin direk sezeryana aldi