Havvabektas Cheryy1 magnezyum için derim bende ilaçlar içemiyorum diye ihmal ettim şimdi bacak ağrısından yürüyemez oldum ölüyorum ağrıdan şimdi içmeye basladim hafifledi
atesnzm Cheryy1 magnezyum bana da büyük hap verdi içemem ben dedim eritmelik verdi hemen magnerium adı. Yani zorlamasının bi manası yok her ilacın altarnetifi var sonuçta
Birbebekannesi01 Cheryy1 suda eriyen magnezyumlar var onları tercih edin ben ilk gebelikte magnorm kullanmıştım
alyawong00 Cheryy1 evet 3 saatte bile değerler farklılık gösterebiliyor sen doktoruna sor olursa ikiye böler içersin benimde vitamin hapım çok büyüktü doktorum içemezsen ikiye bölebilirsin demişti
Cheryy1 Havvabektas magnezyumu kirarak içmeye calisiyorum ama demir ilaci kapsül oldugu için napicam bilemiyorum 🙁 bende bu ilaçları icemiyorum diye ihmal ettim ama şimdi yine mecbur icmek zorunda kaldim
Havvabektas Cheryy1 bende yutamiyorum ama bı kaybım var bu ikinci gebeliğim aynı şey yaşamak istemediğim için herşey içiyorum elenatal 2 de kocaman kapsül içiyorum
Cheryy1 Baby_B evet yaa vitaminler neden böyle hepsi kocaman kocaman bir tek verdigi d3 k2 vitaminini icebildim rahatca oda dil altı ve cok küçük bir ilac keske digerleride oyle olsada bizde zorlanmasak 🥲
Nazgrr Cheryy1 keserek içindeki tozu mu içmeye çalışsanız kapsüller midede kocaman şişiyorlar çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz😄
myangelson Cheryy1 gyno Ferro sanol falan mı o aşırı büyük içerken deli oluyorum 🥴 geçen ilacım bitmişti perinatoloji doktoru detaylıda demir ilacı yazdı feramat yazmış o gyno olana göre baya küçük kapsül şeklinde baya kolay yuttum 😅
Cheryy1 myangelson ayy yok tordalfer diye bir ilac 🙁 o kucuk olanin fotosunu atabilirmisiniz kapsule bir bakayim daha kucukse onuda alabilirim
dilaradoyan Cheryy1 farklı formlarda bir sürü demir takviyesi var. Doktorunuzdan başka bir ilaç isteyin
Jasmine2426 Cheryy1 sidefer kullanmaya başladım doktor yazamıyor ücretli alıyorsun ama iyi geliyor diğerleri kabızlık yaptı hep
myangelson Cheryy1 yani belli oluyor mu pek bilmiyorum ama gyno Ferro sanol elimde olsaydi ikisini birden karşılaştırıp atardım 🥲