Nil4749 simge201 tecrübeli aslında 40 yaşlarda özel olunca 13haftada bellidir yüksek oranla tahmin eder diye ısrar etmiştim bakınca bacak arası dolu gibiydi ama söylemedi yine ısrar edince kız gibi ama bir sonrakinde netleşir demişti 18+6 erkek dedi pipisini gösterdi renkli baktı haftası da büyük oyduğu için yanılmaz artık
Nil4749 Prensess33 genel olarak bende bunları yaşadım hamile olduğumu bile unutuyordum o derece ilk öğrendikten sonra çok uykum gelirdi uyuya kalırdım gündüz yüzüm sivilcelendi karnım top gibiydi göbeğim ikinci olunca erken çıkmıştı bel ağrım çok oluyordu ve aslında 9 haftalık falanken hissetmiştim sonra hep kasıkta kalp atışı gibi bir şey vardı erkendir diye başka birşey diye düşündüm ama erkek bebeklerde oluluyormuş burda bir kaç kişi de yazmıştı
Silanur Bana 13 haftada yüzde 80 kız dediler bugün. Geri gittim 14 haftada başka bir özele yine kız gibi dedi hatta emin konuştu once erkek gibi dedi sonra kordon dedi hala değişme ihtimali var mıdır acaba iki farklı doktor baktı kız dediler
gezentianne Silanur Bana geçen gün 12+1 de doktor kıza benziyor yüzde 70 dedi bu haftalarda yanılabilirim dedi sonra ikili tarama yaptırmadan fetal dna yaptırmıştım onun sonucu geldi kızmış💕💕 Oğlumda 11-12 haftada direkt erkek demişti netti. Bunda hissetmiştm kız oldugunu cunku pipi görse söylerdi🙈🙈
Zeynep9120 Nil4749 şaşırıyorm böyle duyunca gercekten bebekmi sakladı göstermedi bu doktorlarmı bakamıyor anlamadm bende 20 haftalık gebeym oglum olacak ama gormemek mumkun degıl 11 haftadan beri afedersn açıp açıp gösteriyo meydanda herşeyi o bacaklar daima açık hazırda beklıyor sanki bakında göstereym der gibi 😂