Mtluannisss yokcanimolurmuoyle_ yarın adet günümdü normalde daha dün denedim negatifti bugün de bi deneyeyim dedim duramıyorum 😅 pozitif diyorsunuz şimdi kan vermeye gidiyorum 🥰🥰
Sinemmakyldz_ Mtluannisss ben de beş gün önce yaptım erken gebelik negatif çıktı. Adetim gecikince ben de yapacağım inşallah tekrar
Mtluannisss Evin1234 ay sana tavsiyem dur biliyorum çok zor ben durmadım bir haftadır test yapıp duruyorum dün bile negatifti yarın da adet günüm normalde bir gün kala böyle çıktı 🤍🤍
Mtluannisss ylmz97sema evet erken gebelik testi yani inşallah kanda da güzel sonuç alırsam birazda olsa rahatlarım 🙏🏻
Mtluannisss ylmz97sema daha bir gün var adetime yarın normalde adet günüm , 8 gün çok uzun gerçi ümit vermek gibi olmasın ama arkadaşım 10 gün geçmesine rağmen kanda çıkmıyordu 11 gün çıktı düşük değerle gec döllenmeydi
yokcanimolurmuoyle_ ylmz97sema benim henüz geçmedi zaten düzensiz oluyorum polikistik overim olduğu için
ylmz97sema Mtluannisss hımm olabilir gülüm ya bende beklemedeyım bakalım ne olacak bende merak ediyorum
Nazan_311 Mtluannisss Merhabalar benimde 2 tane kızım var çok şükür ama 3 üncü bebeği istiyorum spiral vardı bende 6 ay önce çıkarttırdım reglim düzensiz oluyordu zaten ama en son regl tarihim 22 Eylül 17 gün gecikmem var regl olmadım 10 gün gecikme olunca test yaptım negatif çıktı ve beyaz akıntım oluyor belim ağrıyor sizce ne olabilir
Mtluannisss Maalesef ki kan sonucum negatif , test yalancı pozitif vermişti çokta umutlandım ama nasip işte
Edanur0910 Mtluannisss ya gerçekten mi halbuki gözüküyor ya rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Hayalianne Mtluannisss days doktor demi 😞ağustos ayında bundan daha koyu şekilde pozitif gördüm ama kanda negatifti çok heveslenmiştim
Mtluannisss Edanur0910 amin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin 🤍🙏🏻🙏🏻
Mtluannisss Gizemrcp Gizemrcp doctor days marka aslında bildiğim kullandığım markaydı kaybettiğim bebeğimi de bunla öğrenmiştim sonra boş gebelik geçirmiştim onda da bu marka testle öğrenmiştim . Değişmiş bi bozuldu bu testler ya tuhaf
Gizemrcp Mtluannisss artimed markada yanlış sonuç veriyomuş o yüzden söyledim. Nasipte ne zaman varsa ozaman olur inşallah