Gizest Kızlar Şemdinli'de görevdeyiz. Van'da detaylı ultrason için naptınız nasıl sıra aldınız devletten,yada özelde yapan yer var mı? Hiç bi şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Svgcn Ben derya taşdemir gittim ama memnun kalmadım. İçime sibmedi. Şimdi ahmet melihe gidiyorum. Gayet ilgili biri
Merveee277 Svgcn benim doktorum farklıydı ve riskli bir gebeliğim vardı beni ortada bıraktı. Ahmet melih bey sağolsun bizimle çok ilgilendi 8gün önce doğum yaptım çok memnunum doğru tercih yapmışsın bence
Svgcn Merveee277 çok şükür hayırlısıyla kucağınıza almışsınız. Darısı bizim başımıza. Böyle güzel şeyler duyunca insanın içi rahatlıyor
Svgcn Merveee277 Allah en kısa zamanda kendini toparlamasını ve kucağınıza almayı nasip eder. Amin çok sağolun
Seda4686 Van’da iyi bir doktor bulmak gerçekten sıkıntı 🙄 en çok Agahan bey ve Yasemin hanımın iyi olduğunu duydum onlardan da randevu almak isteseniz 3 hafta sonrasına gün veriyorlar , keşke bir Memorial yada Acıbadem olsaydı Van’da 😔😔
Ayazzzz Derya Taşdemir tek kelimeyle hiç ama hiç memnun kalmadım üstün körü bakıp yolluyo hiç ilgi alaka yok rahmimde kist varmış teste girmem gerektiği halde hiçbir şey yok diyip beni eve yolladı
SURADURMUS Hayatta Esra Andıçıda övüyolar bende bir kere gittim tam analayamadım ama iyi bir bayana benziyor 😊